ahooooojte , tak dnes môžem povedať , že už aj ja mám v nemke welnes. užívam si nadštandartnú super izbu , vylihujem , nič ma nebolí ,nie je mi špatne , už žiadne infuzky , mám za sebou 3dc vývar , ktorý som zjedla na 3x , a pred sebou mám ešte 1,5l vody aby mi nemuseli dať infuzky .
presne som čakala na ten pocit , kedy sa tým bolestiam a tomu čo som prežila budem smiať !!!! a dnes nadišiel !!!!
chcem poznamenať : že keby som nemala tú kanylu zavedenú z nosa , cez krk do žaludka , tak celý pooperačný priebeh by bol uplne bezproblémový a bezbolestný , všetko bolo primerané , nič čo sa nedá prežiť. uplne v pohode. no mňa ta sonda zničila , bolo to najbolestivejšie a najneprijemnejšie čo som zažila . a nevedela som o tom , že to bude ....

, ked mi ju vybrali tak vtedy prišlo znovuzrodenie !!!
takže
holky čo máte pred opkou - naozaj žiaden strach , nie je sa čoho obávať !!!!
muchomurka - aj mne poradila annax kvapky echinacea , a tie som skoro cele vyglgala a zachránili ma. su fakt dobré , často ich užívaj , ja som ich do seba lila každe 2-3 hodiny.
drobek - vydrž !!!! musíš !!! aj mne tak všetky sestry vraveli - musite vydržať !!!
........chcelo by to odvážiť sa a nový metrík , a vďaka za privítanie v novom živote !!!
pardon za taku dlhú správu .... vidno že mi je už fajn ....