Krásné ránko přeji
včera na horách super, jen jsem se tam táákkk unavila... z čeho, to už je vedlejší.....

Ani jsem moc nelyžovala, jen jsem sjela jednu dloooouuuhouuuuuuu sjezdovku, spíš jsem řádila s kámošky holčičkou na bobech, takže chlast byl povolen
Kachničce děkuji za MMS ze srazíku, bylo vás tam holky požehnaně, no tak příště nooo ... došla moje MMS s Krakonošem??

tady ho posílám pro všechny (tentoktrát beze mne)
a jdu odpovídat....
zannetta27 píše:
ahojík:
DOTAZ:
PLS PORADÍ MI NĚKDO CO BYCH SI MOHLA POŘÍDIT A KDE NĚCO NA STÁHNUTÍ BŘICHA?

klasický stahovací pár pořídíš v lékárně, cena cca 300-400,-
Jeniferx píše:
Mohl se port při otáčení nějak odervat?
Nevím, jestli zrovna Tobě, ale ptáš se, zda by se mohl port odervat.....ANO MOHL !! Když jsme byly s
Lubinkou na abdu, byla tam paní s bandem, který jí dělali v lednu a už po
4-té !! jí ho operativně přišívali. Pokaždé se jí nějakým záhadným způsobem odtrhl
zannetta27 píše:
verco: ahooooj,..díky moc,...pocit je to krásný,....a jestli lituji?? jo a mooc,..pořád si to vyčítám,protože už jsem možná mohla být poloviční,...,ale jsem ráda,že jsem to nevzdala úplně a došla jsem aspon sem,..a snad to půjde ještě dolů,.....ten pocit,...mi byl cizí,....jsem štastná,....mám ted mít na metříku o 2 kg mín,ale nějak mi to nejde,....

)
žanet hlavní je, že jsi ted štastná, minulé zaváhání bylo třeba jakési varování, takže to ber tak, že to prostě mělo být takhle. Máš to za sebou, to je hlavní
kopret také prosím heslo, děkuji
A kdyby to někoho zajímalo, tak jdu kuchtit knedle... plněné uzeným i ovocné....