fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 06 zář 2025 05:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 15:12 

všechny zdravím,už dlouho si čtu vaše příspěvky.Snad všichni jste byli operování v Praze nebo Brně.Byl někdo operovaný v Ostravě?Prosím o napsání vaších zkušeností z O.- Poruby.Já mám termín operace 18.10.je to již můj třetí termín a doufám,že již poslední.Vždy pro opakované infekty jsem měla operaci odloženou.Už v únoru jsem mohla být po operaci,jsou to nervičky.Zítra se dozvím jak mi dopadly odběry.Snad to do třetice vyjde!!!!mějte se :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 15:14 

No ono je taky ještě důležité říct, že jsem prcek, měřím jen 158 cm, tímpádem i těch 111 je opravdu moc a moc. I když na někom kdo by m+ěřil takových 180 cm, by to nebylo tak hrozné :lol: :lol: :lol: A jak seš velká ty?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 15:17 

Ahojky timko, tady u nás je úplně jedno, kde si byla nebo budeš operovaná, stejně ti budeme držet palečky, aby všechno dobře dopadlo. Určitě to zítra už bude v ppořádku. A dej nám určitě vědět. Ahoj Martina :lol: :lol:

Předmět příspěvku: pooperační komplikace
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 18:48 

Paní Berundo, myslím si, že pokud jste řekla "A", už by jste měla říci i "B", a sice ve které nemocni ci Vám bandáž žaludku provedli. Tak to padá na všechny a není to fér. Já jsem byla operovaná na úrazovce v Brně a vše O.K. Také pražská Iscare má zde všechny příspěvky pochvalné. Jinak s Vámi cítím a přeji brzské uzdravení.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 19:09 

V Iscare jsou jedničky!!!!
Zajímalo by mě zda naší chválu čtou i zaměstnanci z Iscare...

Předmět příspěvku: Re: pooperační komplikace
PříspěvekNapsal: 11 říj 2006 09:59 

magdalena píše:
Paní Berundo, myslím si, že pokud jste řekla "A", už by jste měla říci i "B", a sice ve které nemocni ci Vám bandáž žaludku provedli. Tak to padá na všechny a není to fér. Já jsem byla operovaná na úrazovce v Brně a vše O.K. Také pražská Iscare má zde všechny příspěvky pochvalné. Jinak s Vámi cítím a přeji brzské uzdravení.

paní Magdaléno,Já Vám ráda řeknu i (B),ale musíte pochopit i mou situaci!
Byla jsem operovaná na pržské klinice Iscare a opravdu doufam ze jsem jen jedinej pripad ! Berunda

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 říj 2006 12:19 

Já jsem právě vysoká,mám 176 cm.To je aspoň u mě dobré.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 říj 2006 13:13 

Jo tak to máš dobrý, nebo spíš lepší. A jak jinak? No já se už snad taky dočkám, jen doufám, že nenastanou nějaké komplikace, pro které by mě operaci nemohli udělat. Problémy žádné nemám (krom ty s obezitou), tak snad bude vše OK

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 říj 2006 08:10 

Tak se ozvi až budeš taky po operaci.Ahoj Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 říj 2006 15:13 

Jasně, že dám vědět. i PŘEDEM. Budu potřebovat morální podporu. Pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 říj 2006 18:13 

Komplikace s sebou nese každá operace, nic není 100% bezpečné. Tohle je důvod proč jsem se nakonec rozhodla riziko, byť asi malé (ale čert nikdy nespí), nepodstoupit. Ale nikdy jsem nic nikomu nevymlouvala, nezrazovala ho.
Mezitím jsem se trošku prošla po netu, ale lidičky nenašla jsem skutečné forum kde by se jednalo o zdravé hubnutí jako tady. Vždycky se někde objeví někdo, kdo nabízí rychlé řešení ... a už to jede kam by nemělo :roll:
Takže vám sem občas vlezu :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 říj 2006 09:37 

Zdravím a dovoluji si vstoupit do rozhovoru. Musím moc pogratujovat Marketě. Takový váhový úbytek je úžasný a hlavně shodit 10 kg již před operací je senzační. Já shodila horko těžko 2 kg :oops: . Vůbec nepochybuji o tvé pevné vůli a o tom, že se dostaneš na svých vysněných 85 kg a věřím tomu, že klidně i o něco níž.
Já jdu na operaci do Iscare v týdnu od 23.10. zatím čekám na telefon a jsem nervózní abych jej nepromeškala. Nejraději bych se s ním chodila i sprchovat. Mohli byste mi prosím říci kolik dní před operací vám řekli, že máte nastoupit. Já vím prkotina, mi řekli, že mám čekat až se ozvou, ale já bych všechno chtěla vědět hned. :oops:
Díky za odpovědi

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 říj 2006 09:42 

Ahojky, sice tak daleko ještě nejsem, ale pokud si dobře vzpomínám, tak se to tady už řešilo. Děvčata nastupovala měla taky nějaký termín od ... (bylo to už v srpnu, tak si to přesně nepamatuju) a zavolali jim v pátek, že v úterý nastupují. Takže těsně před. :roll: :cry: :oops: :roll: :cry: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 říj 2006 09:48 

Jé, moc děkuju moc za odpověď. Já bych byla celou dobu jak na trní. Když už jsem se dostala až sem, tak mám strach, aby to všechno vyšlo jak má. Jsem prostě trochu plašan. :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 říj 2006 09:51 

tal to jsme asi všechny, který teprve čekáíme. Ty ostatní jsou už za vodou.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina