Ahojky....takze som bola u obvodacky a zobrala mi krv z prstu ( cukor 16,6 )a znova moc ( nastastie ketony boli len na 1 krizik - z ranneho vraj boli az na 4 preto sa aj ona sama tak zlakla) a zajtra si pojdem k nej pre papier na doporucenie k diabetologicke - pokusi sa mi nejaku zohnat,ale slubit mi vraj nemoze nic.... Mam malinku iskricku nadeje,ale...povedala mi rovno,ze keby som nemala 2 male deti,tak ma hned posle do nemocnice....ja som ju zle pochopila a myslela som si,ze je proti operacii ale nie je to tak...dovolala som aj Hrubemu a bohuzial suhlasi s mojou Dr

musim sa pokusit dostat za tyzden nejak cukor pod kontrolu, buduci tyzden mi urobi znova odbery, ale ked to nebude lepsie,tak sa budem musiet najprv liecit a operacia sa bude musiet posunut.... Ani Vam neviem slovami opisat aka som z toho nestastna a smutna,ale budem urcite bojovat dalej...dakujem za vsetky rady a tipy a podporu a za tento tyzden sa budem snazit jest naozaj vzorne a snazit sa to nejak dostat pod kontrolu...uvidime co mi povie diabetologicka,ale nerobim si ziadne nadeje....zaroven vraj tomu velmi pomaha stres v ktorom som teraz skoro neustale kvoli mojmu drahemu zamestnavatelovi, daniam aj nasmu prechodnemu pobytu ( nebudem ani vysvetlovat radsej ) KED SA DARI TAK SA DARI,NO NIE?
Ale ja sa nevzdam, dotiahla som to az sem a musim bojovat!!!!!!! A BUDEM!