Zdravím all , denně Vás poctivě v noci dočítám, ale pak už nereaguju, neboť co mělo být zodpovězeno, to zodpovězeno bylo. Je tu spousta nováčků, nově odoperovaných, zdárně shazujících kila či "stojících" a taky, bohužel, lidičky s problémy. Nemůžu tedy osolovovat jednoho každého z Vás, bylo by to na román a nejspíš bych to ani nezvládla. Takže myslím na Vás, držím palce...foukám všem na bolístka či gratuluju k úspěchům.
Bambulko77 určitě to vyjde a 6-ého Tě uvítám u nás!
Jajo vydrž, tenhle Tvůj maratón už bude jistě brzo v cíli!
Jeniferax Tvé potíže mě drtí. Dělej s tím rychle něco, než Tě to úplně srazí. Nic není neřešitelné. Máš to složité a těžké, ale musíš se dát do pořádku, nejen kvůli dětem.
Ve čtvrtek jsem poznala
Ivu22, okamžitě "zapadla", na Elamichu jsem čučela jak vejr, vypadá jak adolescentka a ne jako zasloužilá matka, Máca je nemožně hubená a pořád skotačí radostí jak kůzle, Břehule s Jirkou51 jsou spokojeni, byli by ještě víc, kdyby Flower nebyla opět v nemocnici. Jitka D. dostala termín, Qwysce zářily očka...tolik včerejšek. Pomluvili jsme koho mohli, tak se mnoha z Vás nejspíš škytalo.
MONDULE tak jsem se Hrubáčka ptala na ceny ořezů. Abdo dolní hranice "na doraz" 18 tis., spíš počítat s 20-i a kalkulaci na stehna ještě neprováděli, ale prý to bude pravděpodobně o něco málo víc, jak břicho, ale doporučuje ŠETŘIT. No jasně, peněz není nikdy dost.
Jinak matrace ještě nedorazily

a už je ani nevyhlížím.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014