Moji milí bojovníci a bojovnice! Pročítám toto fórum už několik dní a dnes bych se vám chtěla představit. Každý z nás má ve své podstatě podobný příběh, jen čísla jsou trochu rozdílná a hlavně pohyblivá. Já jsem měla ještě před devíti lety asi o 45kg méně. Jenomže když jsem v 35 letech otěhotněla, chtěla jsem pro mrňouse to nejlepší, tak jsem jeho i sebe řádně vykrmovala, takže když jsem šla rodit, měla jsem 105kg a malý téměř 5kg. A to jsem to já "umělkyně" ještě jistila Maternou. Když jsem v osmém měsíci těhotenství vystupovala v televizním pořadu DO-RE-MI, Trávníček se mě před půlkou národa ptal, jestli tam na pódiu stojíme dva nebo snad tři? Toho jsem se bála, že bude rádoby vtipný... Manželovi jsem po 7 měsících sbalila kufry a pro jeho nezpůsobilost být otcem a mě oporou, ho poslala dále do světa(měl kam jít!) S malým jsem byla pár let sama a večery byly sice dlouhé, zato plné rozkoše z požírání všeho, na co jsem měla chuť. Užívala jsem si, to jo, nikdo mi nic nezakazoval a já se cítila fajn. Váha šla nahoru a tak jsem podnikala občasné výlety do lunaparku, zejména jsem si oblíbila horskou dráhu - nahoru, dolů, nahoru, dolů...výškové převýšení i o 30kg.(kurz STOB obezitě atp.) Teď už mám pár let skvělého přítele, který mi pořád tvrdí, že se mu líbím taková, jaká jsem (nemusí se o mě bát haha). Jenomže se ozval můj organizmus, kterému se to nelíbí a tak mám sladkou krev a tlak jak v ropovodu Družba. Před rokem jsem nadnesla mé obvoďačce, že bych měla zájem o jednu z bariatrických operací, ale zrazovala mě z toho, že to zkusíme spolu. Takže psát jídelníčky atp. Marná snaha. Tento měsíc ovšem posvětila mé rozhodnutí, jelikož má pacientku po tubu v Turnově. Vychvalovala si to, jak hezky shazuje kilča. Předminulý týden jsem se u MUDr. Hrubého objednala na konzultaci, ale termín mám až 16.2., což je dlouhá doba, když už se člověk rozhodne. Sbírám tu různé informace a jsem kolikrát i naměkko, jak si vzájemně radíte a povzbuzujete. Shazování přebytečné zátěže je běh na dlouhou trať, ale je to fajn, že v tom člověk není sám!!! Dočetla jsem se, že příští sobotu je v Teplicích sraz, na který bych ráda přišla, tedy jestli mohu. Ujmete se někdo mé prostorově výraznější maličkosti a pokecáte tváří v tvář s "novickou"? Těším se!
_________________ 44 let, 2 děti (24 a 9), skvělý přítel, zrzavý kocour (přítulný)Opka: 24.4.2012 TUBU, Turnov, MUDr. Hrubý Nadváhy a zároveň i úbytku 30kg dosaženo 10.10.2012- 40kg dosaženo 10.4.2013Motto: "Pod tlakem se z černého uhlí stává diamant" a o tom je život!
|