To máš pravdu Anax,to si také někdy říkám...
Některé náznaky už samozřejmě byly dříve,ale já jsem byla hooooodně zamilovaná a měla růžové brýle,ikdyž mě na některé jeho vlastnosti upozorňovala nenápadně moje maminka,protože nechtěla se moc Nám plést do vztahu a já ji tehdy nevěřila a dostatečně nenaslouchala...

!
Potom jsem měla holky na které jsem byla sama a měla jiné starosti a byla vyčerpaná,taktéž mi asi v jejich roce a půl diagnostikovali tetanii z vyčerpání a začala to trošku vidět až kolem čtyřech let holek,kdy se to začalo zhoršovat,kdy mě psychicky týral i bil,a já chodila tajně k psychološce a našla jsem na dně v sobě zbyteček své původní síly,kterou jsem měla,než jsem ho potkala a odstěhovala se

.
Sama si našla a koupila byt,zařídila dětem školku,našla si práci,odhodlala s k opce a teď jsem znovu skoro ten člověk,jako před jedenácti léty a tomu v mnohém vděčím tomuto fóru a Vám tady,děkuji

.
Takže proto nedovolím,aby mi takový člověk vzal,ikdyž jen z půlky mé děti,které miluji víc než cokoliv a kohokoliv na světě,jsou úžasné,šikovné,ikdyž v dobrém slova smyslu čertíci po mě...

.

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 15.července2011-v den opky127kg.