Milá Balbinko ta co chodí k paní doktorce Rejzkové jsem opravdu já a mám velikou radost,že Ti o mě paní doktorka řekla.Napíšu Ti do SZ na mě číslo a určitě se sejdeme,nejpozději v sobotu v den srazíku,ale můžeme klidně i v týdnu -potíž je jen v tom,že pracuji denně do 18.-ti hodin tak můžu až večer.V Teplicích se scházíme dost často,řekla bych tak jednou za měsíc a určitě Tě i holčiny moc rády poznají,mě před opkou taky moc pomohlo,že se mě ujali,protože jsem před nástupem na opku neměla již žádný strach ani pochybnosti o tom,že jsem se rozhodla správně.
Verča,která Ti tu psala přijede v sobotu dopoledne tak se klidně můžeme sejít třeba odpoledne při kávičce a na večer plánujeme diskotéku na Luně nejméně v deseti lidech před opkou i po ní.Budeme moc rády když se k nám připojíš.
Tady na foru najdeš spoustu rad a kamarádů,scházíme se na různých místech a je to vždy super.U některých dušiček bys nepoznala,že někdy měli potíže s váhou,já mám dole 50 kg,ale letos bych ještě ráda 20 sundala,vzhledem ke své výchozí váze nebudu sice ani pak zrovna fifipírko ale těch 50 kg mi fakt vylepšilo život i zdraví.Chodíváme s holkama na aquaaerobic do bazénu v Teplicích,kdybys chtěla tak taky můžeš s námi a neboj se nic jsou tam i jiné velrybky.
Zatím ahojky a těším se na setkání.