Ahojík, zdravím všechny pozitivní lidičky!
Moc se omlouvám, pokud někoho vynechám s poděkováním za vyjádřenou podporu, ale po dnešním příjezdu z nemky jsem jak prase po první ráně. Jak jsem zalehla, že si jen malinko odpočinu po cestě...usnula jsem jak mimino...vzbudím se, na mě hozená teplá deka...a mě dalo hodnou chvíli uvědomit si, kde to vůbec jsem . Prej jsem cosi mumlala ze spaní, nějaký nesmysly a byla i trochu teplá na dotyk, tak mě utemovali dekou a nechali spát. Tím pádem i moje dnešní pocucávání čaje vzalo za svý.

Musím je poučit, že se mnou musí zatřepat a probudit mě, bude-li potřeba...jinak to holt nepůjde. Ale jak jsem se těšila domů, tak se to podepsalo na mé únavě.
Děvenky a hošánci moji....teď nemám sílu na dočítání všech příspěvků, jsem tu chvíli a hlava mi zas padá...dočítat budu dodatečně, ale od mé věrné spojky jménem BEA vím, že jste mi hromadně fandili a drželi všecky oudy, co máte....za což vám všem strašně moc děkuju!!!! Jen si malinkou šoupnu metříkem, vědoma si, že je pomalu konec měsíce...a jdu zase hajííí....teda ještě musím usrkat aspoň něco málo z čaje!!!
Zatím páček!
abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013,
převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno