Ahoj všichni,
před chvílí jsem se vrátila z Břeclavi, viděla jsem se poprvé s MUDr.Čierným, udělal na mne velmi positivní dojem, je příjemný, veškeré dotazy zodpoví a má také fajn sestřičku, informoval mne o dalších krocích, které musím absolvovat a předběžně mi doporučil jako nejvhodnější OP plikaci žaludku. O tom někdy později.....

......teď se chci zeptat převážně brňáků a okolí, jak řešili delší čekání na vyšetření...možná je to normální, ale byla jsem odeslaná na obezitologii do FNsP Pekařská k MUDr.Zemanovi, kde mám projít kolečkem, kteří zhodnotí můj zdravotní stav a OP buď doporučí, či zamítnou, mám tam stále platný termín na 20.3.-to je až za měsíc a půl a to teprve začínám..........a vlastně vůbec nevím, zda mi operaci doporučí........dnes v ordinaci byl přede mnou jeden pán z Brna a později jsem se od dr.dozvěděla, že přišel právě se zamítnutím, operaci mu nedoporučili.......

.....je fakt, že ten pán vypadal jako po velmi zdařené operaci a dle mého názoru ji neměl vůbec zapotřebí.....
Také pan doktor říkal, že v současné době doporučeným pacientům dává termín operace na měsíc červen.......tedy pokud bude vše v pořádku a projdu, můžu počítat s operací někdy v listopadu, případně říjen a to je zase konec roku, kdy pojišťovny třeba řeknou stop stav, další operace tohoto druhu již neproplatíme.....
Jak to probíhalo u vás?!?........

Je mi 44let a mám 6ti letou dcerku173cm, nejvyšší váha v dospělosti 122, nejnižší 69kg6. 2. 2013 BYPASS ŽALUDKU ROUX Y v Břeclavi, panem doktorem Michalem Čiernym.13.9.2013 žlučník, MUDr.Čierny, Břeclav