ahojte , dlho som tu nebola , a nie som schopná ani prečítať príspevky.
Neviem čo sa deje ,ale ja som stále na nič , slabá , slabá , slabá ... Od opky je tu už aj celkom dosť dlhá doba , aby som už fungovala a ako tak jedla.
Mali ste niekto takýto problém , že ste boli tak dlho off ? alebo som ja výnimka ? /a pritom všetky pooperačné stavy som zvládala uplne na jednotku a hned som bola fit / je to ako tak normálne ?
Mám pocit , že už pár dní sa okolo mňa aj točí nejaká choroba , mám dosť hnusný kašeľ , chytajú ma zimnice , potom zas teplo , a telo je total unavené , nedala som si zatiaľ žiaden liek ani na vypotenie .... neviem či možem .... akurat beriem na kašel . / a ešte beriem Omeprazol a Biosil / Zinkosel /
A čo sa týka jedla u mňa - nie je to dobré

posledné 3-4 dni za deň 2dc polievky , 2-3lyž.jogurtu , jeden hryz niečoho .... aj sa mi zle pije , všetko to do seba na silu tlačím , a potom v bruchu mám taký divný pocit /tlak alebo bolesť alebo neviem ako to nazvať / , nie je to v žaludku , ale tak pod žaludkom , ako ked niekedy mi škvrkalo , bolelo v bruchu od hladu ... a to je vždy vtedy ked niečo málo vypijem či "zjem" .
Mám 100%hroznovú šťavu , na energiu a má aj hodne aj vitamínov , tak popíjam aj to .
Ja len dúfam , že to už konečne prejde .... a že mi začne už aj chutiť jesť.
Dnes som skúsila párku , boli to dva miny hryzy a konečná .... je to normálne ????