krásné poopiční ránko přeji
téééda mě bolí hlava, připadám si jako po flámu

a koukám, v kolik že jsem to vůbec došla domů, když jsem sem psala o slinivce....
včera jsem hodila 2x pěkný držkopád na ledu, ale to byla podívaná, takhle snad nikdo nepadá

a modřiny už se pěkně vybarvují...až se zbarví úplně, pošlu vám fotečku mojich ladných kolínek

navíc jsem si tam narazila hrudník, vyrazila na chviličku dech, jsem spadla fakt hnusně, no holt jsem se nepodívala do rodného listu, než jsem na ten led šla a takhle to pak vypadá, dopadá....
Dnes jdeme znovu, ale už žádné kraviny, jako včera, pěkně pomaloučku, polehoučku, prostě jako dospělák
A kdyby někoho zajímalo co se u nás bude kuchtit, tak teoreticky br knedle, špenát, uzené ...jenže má to jeden háček, nechce se mi do obchodu, tak nevím, jak tohle dopadne

přinejhorším si dají ze včera bramboračku s houbama a bude po ptákách
tatu doma nemáme

včera odjel do dolu pro uhlí a samozřejmě, jako vždy tam čeká a čeká....a co je nejhorší, uhlí NENÍ !! získat uhlenku je docela pěkný oříšek, naštěstí máme známí na více zdrojích, takže se zatím daří i když s obtížemi.... a lidi volaj a volaj a volaj, že chtěj uhlí a nejlépe ted a hned, jakoby nevěděli o pár dní dříve, že jim dochází....na tohle jsou ty mrazy super, kšefty se jen hrnou, ale jinak už chci jaroooo !!
tak jsem vykecala a jdu tvořit nějaké hodnoty....