Dobrý den děvčata,jako vždy, i tentokrát jsem psal všechno tak trochu s nadsázkou a úsměvem.

nechtěl jsem se nikoho dotknout, jen jsem byl zvědavý, jaký závěr udělá některá z Vás, když se na to podívá jinak. Tak nějak z druhé strany.

A je vidět, že většinou jste fajn a slovu emancipace rozumíte. Proti tomu ani já nic nemám. Agresivní feminismus je něco jiného. O takových ženách si prostě jenom myslím svoje a je mi jich mimořádně líto.
Dneska je normální, když chlap nakupuje, vaří, pere, vodí děti do i ze školky, atd., atd. - můj tatínek by nechápal, já jenom s některými výhradami, ale mladým mužům to už připadá normální.
Většinou se po čase rozvedou (cca více než 50% z nich) a nohu na srdce dámy proč? Nepůsobí na moderní manželky v růžové zástěrce prostě dost mužně. Lítá z práce do práce, splácí hypotéku, leasing, kosmeziku, kadeřníka, pedikérku, nehtíky, dýchánečky s Věrunkou, (no a co, každá si chce trochu odfrknout a líbit se, ne?) A navíc pitomec jeden, každou druhou neděli chodí s nemožným Karlem na fotbal!!! Která by nakonec chtěla takovou ohebnou a egoistickou bábovku?!?
Scallo,pokud stojí vztah na vděčnosti, že jsem dostal najíst a nechodím špinavý, tak je na čase se zamyslet, jestli to má vůbec smysl. Osobně si myslím, že žádnou mimořádnou péči nevyžaduji. Pokud bych měl pocit, že manželka vaří a žehlí (což dělám mnohdy i sám - zvlášť košile), abych jí byl vděčný, tak si to prostě udělám sám a jdu se najíst do restaurace. Pokud to ale dělá ráda, prostě proto, že mi chce udělat radost, tak potom jí rád budu nosit květiny a dárky - a vůbec ne proto, aby toho nenechala, ale proto, že jí taky dělám rád radost. Není na tom nic složitého. Nejsem žádná chidunka, abych se třepal vděkem nad každým talířem s kouskem svaloviny.
Jindra

28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka