Děvčata, tak už jsem asi hoďku doma, dojela jsem sice vyčerpaná, ale vpořádku

Byla to ale jízda!!!!!!!!!!!!!Nejhorší to bylo v okolí Bakova nad Jizerou, sníh a ledovka na lesních, úzkých silničkách. Jela jsem max 30tkou, nicméně cesta trvala jen 2 a půl hodiny, takže jsem byla v nemocnici brzy.Zašla jsem tedy do kiosku na čajík s věnečkem.

Po cestě jsem strašně potřebovala čůrat a jako na potvoru žádná benzínka, ani odhrabané odpočívadlo, boční pěšiny v závějích, no prekérka!

Najednou vidím v předměstí malou fabričku s parkovištěm plným aut. Tak to tam zlomím, snad se odtud vyhrabu, vyskočím z auta, zaběhnu mezi ty dál od silnice, odhalím pozadí a áááááááááááách ta úleva!

No pak jsem se teprve rozhlédla po těch autech

a on pán zrovna naproti, velice pobaven mě ukázal palec nahoru....

Jinak Hrubáček je šoumen, na přednášce jsme se i zasmáli. Byli jsme tam 4 dámy a 2 páni. Potkala jsem tam Dvojmamku, která sem na fórum taky chodí, krásná a fajn holka. Jak jsem pochopila, měla tam být i nějaká Dražena, ale tu čest se s ní seznámit jsem neměla, škoda. Jinak já už mám psychovyšetření za sebou, zítra spirometrii a v pondělí gastro, takže v úterý si volám o termín, jupíííííí
Scallo, když se k něčemu odhodlám, nic už mě nezastaví...hahaha

Děkuji za účast.
Bossice, jseš moc hodná, že si chtěla přijet, bylo by to příjemnější a snadnější, ale chápu, však jsem se i já bála, že nevyjedu z parkoviště, pořád padal a padal a to jsem tam stála jen pár hodin...

Pozdější brzký, protlačený termín by byl fajn, ale naštěstí to vyšlo!
Verčo, jela jsem opatrně, díky!