Dobré ráno všem děvčatům a sem tam i přirozeně nesmělým chlapcům,diskuse na těchto stránkách je naprosoto úžasná a člověk se tady hoooodně užitečného dozví....

A i já už mám naprosto jasno
Prostě se obrátím na víru (ne svatou, ale obezitní) a budu neskonale věřit a věřit a věřit, že se váha, ta potvora začne konečně posunouvat dolů. Jak říkají klasikové "Věř a víra Tvá Tě uzdraví." Něco na tom bude a tak tedy dneska od 08:46 začínám intenzivně věřit!!

A pokud je někde Bůh pro tlouštíky, tak doufám, že se mu tahle sms donese do příslušné složky a až budou vyvážet sádlo, tak že naloží i to moje.
Druhá věc, kterou musím bez odkladů realizovat je to, že mám přestat kojit.

Jak jsem se dočetl významně pozitivně to ovlivňuje nejen psychickou pohodu, ale redukuje to po hormonální úpravě i hmotnost přímo tělesnou. Kdepak vědu neočůráme. Takže od zítřka ani kapku a ať si miminka přejdou na tekutou a po dvou týdnech na kašovitou stravu, kousají 26x a polykají pomalu!!! Dost bylo kojení.....
No a taky s vřelým díkem vzpomínám na našeho Jeníka a jeho skvělé doporučení na Caro Vitality.

Mělo to na hubnutí skutečně úžasný vliv, když jsem lítal po regálech a s horečnatýma očima projížděl regál po regálu, abych tu zázračnou esenci objevil a za jakoukoliv cenu jí získal! Reference o ní se hvězd dotýkaly. Zácpa se stává minulostí a přímé spojení mezi hubou a zadnicí (jak se taky nazývá princip bypassu) začne fingovat bezvadně! Protože jsem člověk bez míry žijící, a děsný závistivec, závidějící i pravidelné vyprazdňování, tak jsem zakoupil jsem hned dvě balení.
Neuplynula chvíle, kdy by se z nějakého koutku mého skromného příbytku neozývalo lokání, srkání a upíjedí tohoto zázraku starých keltských Druidů. Nakonec jsem si vypěstoval na této tekutině téměř závislost, leč výsledky (hodnoceno dle efektivního konnání na WC) byly přežalostné. Tahle melta převlečená za potravinový doplněk vedla jen k tomu, že jsem se skoro pos..... vztekem, že do sebe liju takové patoky. Všem obchodním zástupcům a obchodním agentům firmy melta a syn gratuluji.....V jednom je ale pravda a jeník nelhal - jeden by se z takových přípravků netně pos.......
(Já vím, že teď uslyším, že každý jsme jiný...bla, bla, bla.....ale n

ní sranda alespoň chvíli něčemu věřit??)
JIndra
balení
28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka