Scallo,
no myslim, ze by ti to dr. mel jeste dokontrolovat, hrube si to vyzadej, myslim, ze vedet, jestli mas nohy do O, X nebo W je velice podstatne

Chlapi to maj vzdy zrejme do Q

jak by rekla sousedka, maji tam "čumrplík"

to je jasne
Lauritania,
tak to je prece uz nadhera, ze muzes jist vse a jidlo ti voni, ale velikost porci zustava

a dole tolik kilo, urcite se citis skvele

a hodne lidi nevypije ani tak litr, pac na to kaslou, ty to urcite casem vytahnes na 3
Betko,
gratuluji ti do postupu do I. druzstva (BMI 30-35)

No a k tomu predoperacnimu - hlavne at me pusti na sal, at nemam taky cukr 15 nebo co, nevim, jake prekvapeni muze prijit, ale jedla jsem vicemene zdrave.
Heliku,
ja mam ty kolena jako v poradku, nic me neboli, pravda, jedno je trochu pochroumane z jednoho toho meho padu, jak jsem dobihaja ikejacky autobus a rozjely se mi kalhoty k tomu, nooo nadhera to byla a koleno si to pamatuje, ale jinak je mam prakticky zdrava. Ovsem jak dlouho by to tak zustalo, kdyz nosim takove brime? Tot otazka...ovsem kdyby se mi neco stalo a ja musela terminu udelat papa, byla bych, s odpustenim, nas.ana!

Ja mam jako predoperacni opravdu jen krev, moc a EKG, nastesti, gastro si udelal sam dr., spirometrii atd. nechtel. To jsem beztak absolvovala uz dvakrat. Toto mu pro reoperaci staci. Zatim na me nejake besy nejdou, tak vicemene spim. Ale az budu v nemocnici, nepohrdnu zadnou drogou, kterou mi nabidnou!

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA