Dobré ráno,
Sunifuni gratuluji k termínku a
QWYS ty si ještě pár dní užij jídla, pak budeš mít na měsíc utrum, nebo jen RUM, je to tekuté, tak to můžeš.
Jsem ráda, že je Věrce veseleji

Jinak já jsem teď od pondělka, dělala pořádek v serverovně a mám vytřízeno 100 kg papíru, 3 krabice CD a disket, ještě ty musím zlikvidovat , pak vzít hadr a utřít tam prach a srovnat to tam, aby tam byl pořádek až budu těhu, a nebudu moci pracovat, s čímž moc nepočítám, pracovat můžu i z postele, ale kdoví co bude , zatím stále čekám na tu rudou mrchu, nějak se courá už tu měla být v pondělí

jindy mi chodí na čas a teď když bych to potřebovala tak nikde, jen se stále chystá

Mám ruce pořezané od papírů a prach úplně všude, ještě mě tam čeká intenzivní práce tak na 14 dní, vyhazovala jsem dokumenty i 20 let staré a SW, který jsem nacházela, patří už spíše do muzea, věstína jde ke šrotaci, ale něco si berou kamarádi na památku, i já jsem si v kanclu udělala výstavku

No budu pracovat, dva dny jsem téměř nešáhla na PC

.
Operovaným přeji rychlé hojení, upisujícím závidím

, ale přeji jim to

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.