Helík, a ostatní
musím tedy říct, že Znojmo je opravdu moc hezké město. Skoro bych řekl, že taková směsice Českého Krumlova, staré Olomouce a některých míst v Praze.
Určitě bych si chtěl na procházku městem udělat víc času, protože jsem stýček velmi zvědavý a navíc je mým velkým koníčkem studium falzifikací českých a moravských dějin.
A historii - tu má tedy Znojmo bohatou..

jenom mě na ty šelmy zrzavé mrzí to, jak na náměstí kdysi upálili hromadu zajatých husitů.

Jenže tehdy to byla taková doba a takové zacházení s protivnými lidmi (lidmi nesouhlasícími) bylo v té době celkem normální.

Když jsem byl v Táboře, tak tam místní průvodkyně zase horlila, jak neposlušného starostu prostě přibili na vrata a basta!!
Když jsem o tom četl, děkoval jsem PB (i když jsem nevěřící) za to, že jsem se narodil o tolik let později - Já bych byl děvčátka a kluci mrtvý už snad osmkrát!!!

Pořád jsem v nějaké opozici...
Ale kdo tam budete mít cestu, určitě si projděte alespoň historické centrum. Kromě OD Dyje fakt super. I v hospůdce "U Zlaté konvice", kde bylo kafínko a ranní tisk, tak i oběd v restauraci "Althanský palác" na Václavském náměstí byl fajn.
Tolik zpráva o mém cestování
Jindra

28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka