fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 22:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 06:56 

Holky,no neděste mě,že kvůli vytáhnutí stehů budu muset do Práglu :? :roll: !To mně mužskej asi vykostí :lol: :wink: !Fakt si to vytažení stehů nejde domluvit v místních nemocnicích?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 06:59 

Dani tam nejedeš jen kvůli stehů, ale taky kvůli kontrole. Já jezdím každý měsíc 700 km. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 07:05 

Roztomilej smajlík :lol: :lol: :lol: !No je to teda peklo!Se snad budu muset naučit projet Prahu sama,abych netahala porád celou famílii s sebou :roll: .Ještě možná na ty stehy,to ukecam na výlet do ZOO :? :wink: ,ale pak?!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 07:07 

No já si myslím, že to pro tebe na výlet do ZOO ještě nebude. Budeš ráda, když dojedeš domů a odpočineš si. Já jedu do Prahy zase toho 10.7. a beru malou sebou. Budeme odpoledne courat po Praze a další den máme ZOO na celý den. Večer Pendolínem domů. Už se na tebe těším. :lol: :lol: :lol:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 07:18 

Ach jóóó :? :roll: ....To vzdychání nepatří tobě,já se na tebe taky těšim :wink: :lol: :wink: ,sice ze mně bude asi úplná troska,špatně snášim narkózu :? :? :? :roll: ,ale aspoň nějaká spřízněná duše mě podpoří osobně :wink: !Hold to se mnou bude muset mužskej zmáknout,kluci už jsou dost velký,aby počkali doma,no né?Včera mi zas pěkně zvedla mandle "maminka" kluků-teď je tam na týden měla,protože si to kluci u ní vyprosili,jak jsme byli na Slovensku.Od soudu má nařízeno vzít si kluky na 3 týdny po dobu letních prázdnin a včera poslala oznámení,že vzhledem k tomu,že je tam měla již minulý týden,tak že si je veme o prázdninách jen na 14 dní :evil: :evil: :evil: !Ten mladší z toho byl dost špatnej,pořád chudák nechápe,že se mámě nemůže vnucovat,aby si ho vzala k sobě víc....No a vzhledem k tomu,že rozhodně odmítají jet na tábor,znamená to,že 6 týdnů je budeme mít pěkně doma zalezlý......By se jeden z toho zbláznil :roll: :roll: :evil: :evil: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 07:22 

:lol: :lol: Aspon budeš mít fofr a kila budou zdrhat mílovými kroky. :wink: :wink: No děti to nemají jednoduché a rodiče si bohužel nevyberou. Měli štěstí, že narazili na tebe a snažíš se jim tu "mámu" nahradit. Ty seš akční (to si dokázala už tím, že ses jich ujala) takže něco vymyslíš a prázdniny si užijete. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 07:39 

Snad máš pravdu :wink: .Něco budeme muset vymyslet.....Ale znáš to,dětičky jsou tvorečkové nevděčný :( ,jen tak s něčim je nenadchneš.Naštěstí v Karlačkách funguje příměstský tábor,t.j. denně,kromě víkend.,od 9-17 mají pro děti program.Docela pěknej.Už chodili vloni.Štve mě,že je nedostanem na žádnej tábor klasickej,myslím,že se ochuzujou o spoustu zážitků.Až budou velký,nebudou mít na co vzpomínat,ať už v dobrým,nebo i částečně zlým :roll: :wink: .Taky dodnes s"dojetím" vzpomínám na puťák,kde jsem málem vypustila duši :lol: ,ale zas na ostatní tábory,které jsem absolvovala(světe div se :shock: :lol: :!: )s oddílem sportovní gymnastiky,kterou jsem dělala cca 9 let :shock: :wink: ,vzpomínám moc ráda.No jo,hold už dneska nejsou děti co bejvaly,nebo se mi to jen zdá?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 07:51 

Děti jsou opravdu jiné než jsme bývali my. Ted je v televizi program celý den, za nás byl jen cca 2 hodiny denně. Proto jsme byli pořád venku a vymýšleli ptákoviny. :lol: :lol: Moji kluci na tábor taky nechtěli, ale jeli a pak už zase chtěli každý rok i dvakrát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vydrž, oni se jednou osamostatní a budou rádi, že můžou vypadnout z domu. :lol: :lol: :lol: Já zase jezdila do 15ti let na koni. Pak se to nějak zvrtlo :wink: :oops: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 10:48 

Tak jsem bya na kontrole v Iscare, vše v pořádku, na stehy jsme se domluvíli s panem doktorem až za týden, jsem cukrovkář a těm se všechno hůř hojí. Po císařáku se mi stehy rozjeli a museli mi to znovu sešívat,tak at to pořádně sroste. Plus synek jede na školandu, tak budu mít časíka a taky dojedu sama nemusí manžel. Dnes tam se mnou trpělivě čekal což je u něj obdivuhodné. Čekárna byla plná že už se tam nedalo po desáté ani sednout. Bylo i několik mužů, i na příjem, možná to byl morawan nevím . Byla jsem pochválena od operace před týdnem jsem sundala 4 kg a od počátku tj. od dubna je to celkem 14kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 10:58 

daniela vodkaď seš od Varů, když máš ovci tak počítám že na kolonádě to nebude? :P Já jsem puvodem kousek od Sokolova a jezdila jsem na střední do Ostrova každý den přes Vary, Ve Varech mám spolužačky a spolužáky, když jedem k rodičům občas se ve Varech stavíme na oplatku nebo vřídlo už jako turisti. Teď z Varů jsem se dočetla jezdí bus Student Agency, tím pak můžeš jezdit na kontroly sama, je klimatizovanej a ještě dostaneš kávičku a noviny. Kdybys potřebovala pak doprovod z Florence na Iscar tak napiš a když to vyjde tak ti pomůžu, není to nic složitého.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 11:58 

Marie S máš pravdu,na kolonádě fakt nebydlíme :lol: :lol: :lol: !Teď přes víkend jsme naši ovečku ostříhali,ze Slovače jsme jí dovezli krááásnej zvonek s vytepanou protěží,takže teď když popoběhne,si připadám jak někde v Alpách 8) :wink: !No já taky jezdila na střední do Ostrova,byť rozená Varačka,až do doby,než jsem si odskočila na víkend k budoucímu manžílkovi na domeček cca 20 min.od Varů :lol: a jsem tu už pátym rokem :oops: :lol: .V profilu máš povolání technik,tak předpokládám,žes absolvovala průmku,já gympl tamtéž :wink: .Ale děsně to letí....Teď to bylo 21.5. sedumnáct let od matury...Jo,jo :shock: :roll: :shock: .No,když bych moc neotravovala,tak možná příležitostně tvé nabídky využiju.Možná by mi stačilo ukázat cestu(kudy tudy do Bavorova,prostě se nemůžu ubránit hlášce ze Slunce,seno :? :lol: :wink: ..)a já bych to už pak třeba příště zvládla i sama.Tak si to budu pamatovat,a případně se ozvu.Jsi hodná :D :wink: ,díky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 13:57 

Psal mi Morawan, je na pokoji. Na řadu by měl jít jako třetí a pospravují ho komplet. :lol: :lol: Už se fakt moc "těší" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 14:54 

Tak koukám, že Morawan požádal víc lidi o vložení informací o něm. Tak je na pokoji č. 2, tam jsem ležela taky a je zatím sám, byl tam nějakej mladík z Olomouce, ale toho již podruhé pustili domů, že má velká játra. Při bandáži budou Morawanovi operovat i jícnovou kýlu a bude ho operovat Dr. Doležalová. Všechny moc pozdravuje. :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll: :P :P

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 čer 2007 17:48 

Kdyby jste někdo mluvil s Moravanem,moc mu přeji vše dobré,snesiltelné bolístky a ať se mu všechno dobře hojí :P :o ´Mě i Terezce včera :!: vyndali stehy po žlučníku,trochu mě to zlobí.. :o hnisá celkem dost ranka v pupíku,tak to stříkám dezinfekcí,čistím no bude zase dobře :? Všechny Vás moc zdravím a mějte se prima 8) :o

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 čer 2007 07:55 

Moc pozdravuju Moravana také jsem byla na pokoji č.2 a operovala mně taky Dr.Doležalová Moravane ty se ale opičíš :D :P :D držím pěstičky :!:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina