Tak vás všechny zdravím a všem co mi psaly a volaly moc děkuji, vždycky mi to moc pomůže a dodává energii
Domů jsem dorazila kolem 11 hodiny a než jsem si všechno vybalila, vydrhla se, tak jsem byla úplně vyřízená, musím pořád chodit s berlema, 4 týdny nesmím zatěžovat koleno

strašně mi zavazí, nemůžu nic odnést, tak nosím na krku plátěnej pytlík, tam dám všechno co potřebuji

nejhorší jsou tekutiny, to nosím v PET lahvích a pak přelévám do hrnku
Koleno bolí, asi jsem se hýbala víc než můžu, taky za mnou přišla sestra s vnoučatama,pak sousedka a nakonec syn s mým pejskem, ten mě sice radostí olízal, poskákal koleno, ale ležel celou dobu u mladého a když odcházeli, tak jsem myslela, že nebude chtít, ale on mě tady klidně nechal

no je to teda nevěrník
Musím si každý večer píchat do břicha injekci na ředění krve, abych nedostala embolku
qwys ty už asi spinkáš, myslím na tebe a držím palce
verco ležet na břiše, to teda asi taky není moc dobrá poloha, ale ty všechno vydržíš a zvládneš, hlavně opatrně, aby ta druhá opka nemusela být
všem co hubnou gratuluji, kdo jde na operaci držím palce, kdo už má po ní, tak rychlé hojení

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013