Zdravim no neda mi to ale musim se podelit se zkusenosti z pondelka a ze
vcerejsiho nejdulezitejsiho dne v mem zivote.
Kde jsem se hodne rozcilil v jednom obchode konkretne to bylo
zlatnictvi ale dost jsem se rozcilil kdy se tam ke mne chovali tak
arogantne a a navic tam byla jedna zenska ovesena hromadou sperku a bilým kozichem. Ta me teda nastvala nejvice protoze jsem chtel jen vedet prumer prstynku ja vim ze se to tak nemeri ale jak asi jsem to mel jinak zjistit ze? Tak jsem se nastval a sel do jineho kde to bylo zcela bez problemu kam jsem chtel jit puvodne ale ja blbec ano blbec nesel pak to totiz melo skoro katastroficke nasledky.
Protoze zhruba za dve hodiny kdy jsem jeste potreboval nakoupit v kauflandu a prijel jsem tam tak se mi zhorsil zdravotni stav natolik ze jsem zacal krvacet z nosu a ta krev primo strikala horka svetle cervena musel jsem si preparkovat na klidnejsi misto rozvalit dvere a okna zapnout chlazeni a pul hodiny se nechat vymrznout aby se to zastavilo pac jeste zacala teci i z druhe nosni dirky.
Dalsi vec je ta a to by me zajimalo ktere dam to slusne ktery "clovek" vymyslel ze se musi pri krvaceni zaklonit hlava to je naprosta blbost pac tak krev tece pak rovnou do krku predklonit hlava se musi a chladit...
Uz jsem premyslel kdyby to nepomohlo tak bud dojet do blizke cca 1,5 km vzdalene nemocnice a nebo si zavolat zachranku...
Co jsem tim chtel rici, no nerozcilovat se proste ale me fakt hodne v tom zlatnictvi vytocili.No vcera jsem se sesel se svym milackem, nemame to zrovinka jednoduche kdyz od sebe bydlime hodne daleko ale v poho dorazil jsem jak tam tak zpet domu v poradku , castecne mi ten vylet prospel protoze jak jsem se kdysi zminoval s temi otoky tak zazrakem mi za vcerejsek zmizely.... takova zdravotni prochazecka projizdka to byla, jel jsem i pendolinem a to z olomouce do prahy a pak jsem jeste pokracoval cca 70 km za prahu

ale v pohode ja mam fotografickou pamet takze jsem na miste dorazil na misto schuzky aniz bych se podival na mapku kterou jsem mel vytistenou
A ze me to stalo dost korunek? to mi
vubec nevadi naopak jsem rad, ze jsme se mohli sejit a pro milacka vsechno i kdyz je moc daleko ode mne a navic
mi dodala odvahu na tu operaci jit takze jsem spokojen...
PS: mam jeste jednu schopnost ktera se mi uz hodnekrate potvrdila, dokazu odhadnout lidi skoro jim cist myslenky a to si srandu nedelam staci pohled na fotku a pak trochu konverzace abych si udelal o tom cloveku usudek(zivot me naucil a jak mi rekl vcera jeden slovak ktery se mnou jel v eurocity rychliku Jan Jesenius zivot je neco a je treba ji zacit neco)(nechci byt sprosty radeji nee), dalsi vec je ze umim odhadovat vek plus minus 5 let

Takze s jistotou muzu rici ze jsem zadany na cely zivot a jsem rad i diky internetu na nem jsme se totiz seznamili. Doporucuji. Prvni schuzka po dvou mesicich od seznameni.
No doufam ze stacilo
tak nekdy zase na videnou......