Dobre rano

Tak ja jsem naopak lenosiveho snecka vymenila za kure, a jelikoz to chyti jen Rocky Balboa, uteklo a uzoblo mi dalsi kousek listu
Jinak se mi zdalo o tom, jak jim nejaky chlebicek ci co - proste tuhou stravu - to se mi stavalo, kdyz jsem mela obdobi hladovek, tak se mi zdalo, ze zeru, jak prase, ze jsem to porusila... tak - nemam na to pritom vubec chut, ale porusila bych rezim, zde zivotne dulezity - to jsou sny teda

Nahodou ja hodne dlouho tyhle jogurtovy mlicka a mosty a dzusy nemela, takze mi to chutna. Vyvar jsem mela jen v nemocnici, predtim jsem ho doma jedla casto, jsem polivkova.
Taky se mi vcera (nevim, zda kvuli tomu, ze jsem musela v den opky vynechat 1 antibejby prasek, nebo z tech injekci redicich krev) dostavila teta z Cerveneho dvora, ani nezavolala, jesteze az vcera, clovek by si myslel, ze ma cervenou moc
Jeste mam jeden postreh (mozna zpozdily) pro ty, co teprve jdou do nemocnice - neberte si zvejkacky

Ve mne uplne zatrnulo, kdyz pani na pokoji, jdouci na plikaci, vesele zvykala - a mela jit asi za hodinu na sal - co kdyby to spolkla?

tak by byl prusvih...

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA