Orava zdraví všetkých na Fóre !
Po véééééééľmi dlhej dobe som tu dnes opäť zavítala a tak Vás chcem všetkých srdečne pozdraviť !
Pre mnohých som asi nepoznaný
"tvor", ale tie kočky, čo ma poznajú chcem srdečne POZDRAVOVAŤ ! Občas tu "kuknem" a v rýchlosti prečítam pár viet. Dnes som si ukradla pár voľných minút a tak som sa rozhodla Vám napísať.
Všetkým novým, ale aj tým "starším" /nemyslím vek/ bojovníčkam s nadváhou chcem zablahoželať k "odloženým" kilečkám. Na Vaše metríky je radosť pozrieť.
Srdečne gratulujem !Scali - klobúk dole, ideš ako drak ! Super !
Bambuľka 77 teším sa s Tebou, že si sa dočkala a teraz upisuješ kilečka, držím palce !
Jane-Jani- srdečne Ťa zdravím a osobitne pre Teba
"Ahoj, Ahoj " - ozvať sa môžeš kedykoľvek, vždy Ťa rada počujem.
Mono - slniečko, sa nezdáš, za chvíľu budeš kilami ohrozovať Verču - tej želám skoré uzdravenie.
Moje úspechy- neúspechy v chudnutí popisovať nebudem, lebo už dlho stagnujem a váha sa nie a nie posunúž nižšie, takže vlastne ani nie je čo opisovať. Čítala som o zraze v Brne, je to ale ešte dosť ďaleko a ja som stále "niekde" rozbehaná, takže som si to poznačila do kalendára a ak by sa dalo, tak veľmi rada prídem a opäť sa s Vami stretnem, nech pokecáme a aspoň spoznám nové tváre. A nožno aj tie staronové budú teraz ako nové. Snáď sa mi to podarí. Aj
Alenka1 sa na zraz chystá, takže by to bolo super strtnutie.
Ešte raz Vás všetkých SRDEČNE POZDRAVUJEM !!! a želám pekný deň !!!