Ahoj všichni,
to jste mně udělali fakt radost, jak jste mě hezky přivítali. Pokusím si udělat taky takový hezký metřík jako máte vy, až zjistím, jak se to dělá. Obezní jsem prakticky od dětství, od puberty střídavě tloustnu a hubnu, prostě jo jo efekt funguje spolehlivě.Vůbec jsem nevěděla, že na obezitu lze nahlížet jako na nemoc, která se dá taky medicínsky léčit. A vůbec už by mě nenapadlo, že to hradí pojišťovna. Teď mám 40 let, vlastně za měsíc 41, jedno dítě, syn 19 let, 185/81,jeden přítel, 38let, 180/130

a já jsem 167/cca 120, až se zvážím na pořádné váze, upřesním. Prakticky celý život se snažím zhubnout, což se mi opakovaně povedlo, ale nikdy jsem si váhu neudržela.

Asi to znáte všichni. V r. 2004 jsem onkologicky onemocněla, vyléčila se a nyní jsem v remisi. Doufám, že toto nebude kontraindikace. Třeba s tím má někdo obdobnou zkušenost a napíše. Surgal jsem si vybrala, protože je to nejdostupnější, bydlím kousek od Brna. Ale jak jsem měla možnost si zjistit, nenašla jsem zatím nikoho, komu by tam tu tubu udělali. Snažila jsem se zjistit si co nejvíc informací, jaké jsou možnosti atd., ta tuba mi přijde jako nejvhodnější, hlavně kvůli tomu, že pak není pocit hladu.
Jinak Vám všem musím napsat, že jste fakt úžasní.´Uplně jsem byla naměkko, když jsem viděla ty metříky a četla příspěvky.Všem držím palce a sobě taky.