Ahoj holky, tak se trošku podělím se zážátky spojenými s pobytem v Turnovské nemocnici(pokoj500). No..na pokoji nás bylo pět takže díky zvukovým projevům v noci jsem skoro vůbec nespala.no úterý v pohodě cigárka, kapučína se spolubydlící(slepák).Klystýr pohoda.Na pokoji sranda večer telka, žádná nervozita.2.den ráno jdu na řadu jako první(supeer)!okolo devátý andělíček, oblbovačka a čekáme.Vidím všechny svaté ale nebrečím nebojím se, nebot nevím, do čeho jdu(kdybych věděla, brečela bych) tlak před odjezdem na sál 130/80 takže měla anestezioložka radost.Na sále mi dochází, že už asi neuteču, usínám.Probuzení - strašná bolest, nemůžu se hýbat, dostávám něco proti bolesti než to zabere, sem hysterická že to bolí-proto se mě snaží hned zbavit a po hodině na aru se ocitám ve svém pokoji,během dopoledne příváží všechny z pokoje až na jednu paní po bypassu.společně posapáváme.3.den stojí za prd, proklínám kanylu, všechno mě bolí, nemůžu spát, vrže mi postel a nemůžu si lehnout na bok.4.den MÁM SVÁTEK. vytažení drenu -řvu na celou chodbu(naštěstí to trvá jen 5sekund)-no a po vytažení jsem úplně jiný a štastný človek-vše přestalo bolet,courám furt nahoru a dolu, mám první cigárko a těším se domů.Je sobota a v osm ráno odjížím domů. Jsem druhý den doma a normálně mám hlad!!!Minimálně krkám,nic nebolí mám hlad a podezírám je že mi nic neuřízli

jo a taky od včerjška jsem nezhubla ani kilo-jen v nemocnici 5kg a za sobotu a dnes ani gram

Tak to je asi tak vše k mému pobytu-ještě jednou všem, co na mě mysleli díky