Scallo,
kdy jsi poprvé dala syrovou zelenimu?
už mi z toho všeho vařenýho je zle....
mimochodem, asi budu za blázna, ale přesně po 14 dnech po operaci jsem byla za Mgr. Mottlovou a nestačila jsem se divit, ci všechno mi vlastně dovolila.... v podstatě mimo syrové zeleniny, luštěnin, rýže a jiných vyložených kravin, co musí být každému jasné že teda tohle ne (např. pečené müsli s ořechy..), tak skoro všechno: tj. normálně dlabu maso, ryby, těstoviny, rohlíky vařenou zeleninu, podmínkou je, že to musí být měkké, bez slupek, bez zrníček a bez tvrdé kůrky (např. sekaná ok ale odříznout tu černou propečenou kůrku), a ani nemixuji, mačkám, nebo koušu jako o život....
přijde mi, že je to trochu v rozporu s tím, co tady všichni říkají, že v podstatě celý první měsíc popíjejí nebo urputně mixují, ale když to mám úředně povoleno...
a makám jak čert, abych každej den dala alespoň 4500kJ a nejmíň 50g proteinů
sice se to hned potom co jsem na tento systém najela zabrzdilo.... ach jo, jen 2 kila za ty 2 týdny co se takhle stravuji, ale věřím, že je to tak lepší, musím mít přece jen nějakou tu energii do života.
však ono se to rozjede...
musím všem vřele doporučit online deníček na žrádýlko...
http://www.flora.cz/edenicek/eden_kalk.php?odhlasit=1dá se s tím celkem snadno pracovat.
zdravím
Jana

Jde to ztuha, ale jde to...