No mochomurko tak to nevim jestli mam popisovat...abych pripadne adepty neodradila
Probuzeni po operaci a hrozna tupa bolest bricha, pocit na zvraceni a nasledna injekce na zklidneni.
Vedle me na Aru lezi pani, ktera stena bolesti

taky nic moc pocit to poslouchat. Na druhe strane
lezi holcina, ktera byla na stejne operaci. Ta jeste vklidu spi.
Prevazi me na pokoj, pocit na zvraceni neni ale tupa dlouha bolest porad
Zase se mi chce zvracet (to trva cele 4 dny) takze nasleduji injekce. (plus na redeni krve)
Ut+st mi bylo teda fakt zle, silena bolest bricha. Hrozne spatne se mi dychalo, pri kazdem nadechnuti
bolest. (ze strany lekaru strach kvuli embolii coz mi rekli az po rentgenu plic)
Pri rentgenu zaludku dobry a pak jsem teda i realne zvracela jak alik

jeste, ze tam byl takovy
moc mily pan ktery me drzel abych sebou nesekla a moc ochotna sestricka.
V utery vecer se k tomu pridava vykaslavani krvavych hlenu (to zdeseni si nedovedete predstavit).
Nevim ktery den to bylo protoze mi bylo tak zle ze jsem byla rada, ze existuju ale musela jsem
na ten zminovany rentgen plic, ekg a navstevu internisty. (jo byla to streda protoze to bylo az po rtg zaludku)
Vykaslavani krve se pricita poranenemu krku od intubace pri operaci. Nezapomenu na ten pocit kdy jsem si v duchu rikala, at radeji umru nez jeste pokracovani tech silenych bolesti. Moc nepridalo, ze jsem uz od pondeli nemohla spat (v po ze strachu, ut+st bolesti)
ani diazepam na spani nepomahal. Pri kazdem polknuti sileny tlak v zaludku a bolest. (to trvalo do patku, nyni je to mnohem lepsi)
Ve ctvrtek se mi hodne ulevilo, vykaslavani krve pokracuje.
V patek mi bylo celkem dobre ale byla jsem hodne unavena. Prijela za mnou moje mala holcicka na navstevu,
to bylo super...ovsem jeste nez odjeli tak takovy sileny sesup dolu. Prestavam komunikovat, jsem malatna, spatne
se mi mluvi. Nastesti jsem pak dostala nekolik kapacek a bylo lepe.
Poprve jsem se vyspala 5h v kuse a to opravdu hodne pomohlo, sobota uz byla prima (pan doktor mi jeste dal jednu kapacku pro jistotu) Vykaslavani se konecne ustalilo a odpoledne prestalo, HURAAA. Mam velikou radost a tesim se, ze snad pujdu domu. V sobotu jsem spala 6h bez probuzeni...aleluuuja.
Ted jsem doma a jsem rada, ze to mam za sebou. Na otazku jestli bych do toho sla znovu, rikam NE.
Nevim jestli to presne vystihuje to co bych chtela rict...ale ja bych na to cele ted radeji zapomnela.
Samozrejmne jsem rada, ze je to za mnou a nazor casem treba zmenim az uvidim ta odpadavajici kila a reknu si, ze za tu bolest to stalo ale ted to fakt vidim cerne takze to berte s nadhledem. (jo jen pro upresneni...nejsem zadnej auvinek co fouka bolistky, myslim si, ze vydrzim fakt hodne az teda na tuhle opku haha)

31 let, milovana 3 leta dcerka, rybicka Filip
TUBU 30.1.2012 nevyslo, 20.2.2012 TUBU odeslana domu ..opet nemocna

TUBU 02.04.2012 za mnou...uffffffffffff
Nejvyssi vaha pred operaci a v den operace: 141.7kg
Opka Turnov, senzacni tym operateru a sestricek v cele s Mudr.M.Hrubym
VELIKE PODEKOVANI ZA JEJICH STAROSTLIVOST xxxxxxxx