fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 05:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1747, 1748, 1749, 1750, 1751, 1752, 1753 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 10 dub 2012 21:57 

Terezo
taky se dočkáš a pak uvidíš ten sešup .... :wink:

Křížalko
nemáš jedinej důvod být nervozní ... vše probíhá v naprosté pohodě ... doktor Hrubý je úžasnej chlap a věř, že tě tam nečeká nic špatnýho ... naopak :wink:

PříspěvekNapsal: 10 dub 2012 22:04 

Já se těším, ale současně mám strach. Vím, že mi tam hlavu neutrhnou, ale asi se bojím že to třeba na něčem ztroskotá. No ale lepší špatná jistota než falešná naděje. :D

36 let, doma moc hodný manžel, 2 děti a křeček :D
2.10.2012 TUBU Turnov

http://krizalka76.rajce.idnes.cz/CESTA_s_TUBU/#

Život je nádherný.

PříspěvekNapsal: 10 dub 2012 22:14 

Křížalko,

budeme ti držet pěstičky a uvidíš,že vše dopadne dobře!! :wink:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 10 dub 2012 22:21 

Křížalko,
fakt se nemáš čeho obávat...spíš těšit :)

Absolvuješ "přednášku" u MUDr. Hrubého kde opravdu do detailů rozebere všechny bariatrické operace od bandáže, tubu, přes bypassy, bilio, i kuličky do žaludku... po té se budeš moci ptát na co chceš. Já jsem tu přednášku skoro hltala očima i ušima jak byla zajímavá, a to už jsem tam šla s pocitem že už jakš takš mám přehled ,-)
Já už měla "kolečko" nutných vyšetření za sebou, ale pochopila jsem že se to tam dá absolvovat přímo v té nemocnici, což je fakt super :-)

Jinak MUDr. Hrubý je velice příjemný člověk a má hodně lidský přístup.....takže žádné obavy, můžeš se jen a jen těšit :-)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 10 dub 2012 22:42 

Děvčata-kuřačky: Všude slyším,či čtu,že nejméně 3 týdny před a 3 týdny po opce by se nemělo kouřit (cigarety)..:-),a už nevím u koho v příspěvku jsem četla že ještě v nemce po op.či snad dokonce den před opkou ještě fajčil-a??? Vydrželi jste to tak dlouho nezapálit si nebo jste normálně chodili?? A jak Vám potom bylo?? Díky za případné odpovědi

36 let
opka plikace- OB 21.5.2012
Termín reopky: 27.5.2014 bypass SADI-P JBC p.prim. Vraný
před opkou 121 kg nyní 78 kg (02/2016)
Abdominoplastika 8.2.2016 JBC p.prim.Vraný

"život je nádherná kniha,ale nemá cenu pro toho kdo ji neumí číst"Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 dub 2012 23:16 

Holky moje zlatý tak jsem natěšená, že už bude teplo a já konečně vytáhnu 3/4 kalhoty které jsem dostala od naší Věrušky a ejhle všechny mi jsou veký :cry: no tak jsem utřela slzu a šla jsem si koupit novou halenku jako cenu útěchy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 06:03 

Annax píše:
petulinko
Hodně lidem se po operaci změní chutě, cigarety Ti pak už nemusí chutnat.
Můžeš si to však i naplánovat: představuj si, jak Ti je po operaci z cigaret na zvracení :wink:

Kéééééž bys měla pravdu :lol: :lol: já už tolikrát bojovala,ale marně :( Pravdou je,že to nademnou vítězí....VŽDYCKY :evil:

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 06:12 

petulinka

Je pravda, že se mění chutě asi u dost lidí, ne-li u všech.. Naštěstí jsem byla nekuřák a ani po opce mi cigarety nezačaly vonět, ale vždycky jsem milovala jogurty a syrovou zeleninu a teď se musím nutit, abych si je občas dala.. Ne, že by mi dělaly tyhle potraviny potíže, ale prostě mi nechutnají.. Což teda taky není žádná výhra.. :D :D :D

jaro 2011 váha 99,9kg, jaro 2012 váha 114kg - částečně rozmotaná plikace ´
UVN Praha 11.10.2012 tubulizace (sleeve resekce)

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 06:25 

babihanka:
Tak děkuji :) Dnes mi ho manža zkusí nechat napsat u mudr a pujdu na to :wink: včera jsem koukala na netu-nenašla sem ani jednoho člověka co by mu to nepomohlo :roll: Šmarjáááá to by bylo uštřenejch korunek :lol: Já hulím už od školy :cry: a jsem fakt závislák...dokonce i po operaci je to má první starost...si pamatuji jak mě vezli ze sálu a ve výtahu mě budily a ptali se jak mi je :oops: a já na to odpověděla-dala bych si cigáro :lol: -NO HNUS VELEBNOSTI :D hulím furt-i kdyyž jsem na chcípnutí-prostě snad jen v letadle ne :lol: a děsně mě štve jak mě to omezuje...takovej ten pocit,když někde nemužeš a seš nervní protože se ti kroutí papulka-takže za chvíli už jen přemýšlíš jak to vymyslet-zatímco nekuřáci spokojeně kecaj a nic jim nechybí :wink:

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 06:26 

lenkakv píše:
petulinka

Je pravda, že se mění chutě asi u dost lidí, ne-li u všech.. Naštěstí jsem byla nekuřák a ani po opce mi cigarety nezačaly vonět, ale vždycky jsem milovala jogurty a syrovou zeleninu a teď se musím nutit, abych si je občas dala.. Ne, že by mi dělaly tyhle potraviny potíže, ale prostě mi nechutnají.. Což teda taky není žádná výhra.. :D :D :D

Tohle já mám se sportem :lol: :lol: ne že by se mi nelíbil,ale musím se k němu nutit a taky mi nechutná:D:D

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 06:30 

Krásné ráno vespolek!

Onoiko
Myslím si, že žádný z kuřáků tohle nedodržel. Jeník tu psal, že kouřil i ráno v den operace. Jistě je lepší to kvůli narkóze omezit :wink:

Petulinko
Jestli opravdu chceš přestat, tak si to takhle objednej :lol: Mysli na to, že Ti je po operaci z cigaret na zvracení ...

Romi
To je teda k vzteku :evil: ale zas to čísílko na metříku :roll: já Tě nepoznám, vždyť Ty budeš poloviční :lol:

Lenička
Už šoupe metříkem :roll: Dobrý, to půjde, kočko :lol:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 06:33 

onoika píše:
Děvčata-kuřačky: Všude slyším,či čtu,že nejméně 3 týdny před a 3 týdny po opce by se nemělo kouřit (cigarety)..:-),a už nevím u koho v příspěvku jsem četla že ještě v nemce po op.či snad dokonce den před opkou ještě fajčil-a??? Vydrželi jste to tak dlouho nezapálit si nebo jste normálně chodili?? A jak Vám potom bylo?? Díky za případné odpovědi

No já sem zlobivý pacient :oops: :oops: -jíst nemusím-pít nemusím před opkou,ale když na ni jdu ráno a od půlnoci nic nesmím-kvůli anestezii-tak čekám a ještě tak ve dvě na to cígo jdu....jsem po něm pak na opku kklidnější :lol: Vždycky si říkám,že kdyby nebyla ta opka plánovaná-třeba chytne tě slepák na ulici-taky nebudou čekat až z tebe vše vyteče:D-takže to jedno cígo by asi nemuselo být takové zlo:D

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 06:36 

Annax:
Budu myslet na cokoliv :D hlavně když přestanu :lol: ježíííš to musí bejt krásnej pocit být volná jako pták :D :lol:

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 06:51 

Přeji všem krásné ránko
Nejprve všem moc gratuluji k upisujícím kilečkům,těm co mají zdárně po opce,brzké zotavení a těm co čekají jako já velkou trpělivost :wink:
Tak se Vám musím pochlubit.Včera jsem zdárně absolvovala první stání u soudu ohledně svěření dětí do mé péče a určení výživného.Soud proběhl neuvěřitelně klidně.Tak ještě jedno stání a budu úspěšně rozvedená jupííííííí :wink: To se mi to pěkně všechno plní :wink: Po jedné špatné situaci se karta obrátila a teď už to půjde všechno tak jak má :lol: Už jsem konečně dobrala většinu antibiotik před opkou a už mám jen jedny,které budu muset brát ještě tři měsíce po opce :mrgreen: Už se nemůžu dočkat až zase stoupnu na brusle a hurá na projížďku :lol: Ale už by mohlo býti zase krásně a teploučko,tohle je vážně hnus velebnosti,koukejte s tím něco udělat :lol: :wink: Krásný pohodový den všem přeji ať je plný radosti a úsměvů na tváři :wink:

28.5.2012-Opka-plikace na OBklinice-úspěšně za mnou :0)))

Obrázek
V den opky 108kg
Hurá k lepším zítřkům a úspěšným úbytkům na váze :0)))

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012 07:06 

KRÁSNÉ RÁNO VŠEM,DLOUHO JSEM TU NEBYLA..........NECHÁPU TO,VÁHA MI DOLŮ NEJDE,MÁM 103.5KG A STÁLE STOJÍM. :cry: SNAD SE TO POHNE A NEZŮSTANU NA STEJNÉ VÁZE :(

43 let, 4 děti - dcerky...24 a 12 let, synci...4,5 a 1 rok, přítel 24 let, 29.2.2012 tubu v Havířově, primář Satinský

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1747, 1748, 1749, 1750, 1751, 1752, 1753 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina