Rendulo, já sice ještě nejsem po operaci, ale i tak platí, že v bříšku by prázdno nikdy být nemělo. To pak právě vede k tomu, že sníš víc, než jsi předem plánovala.

Ne, nekárám Tě.

Mám to bohužel vyzkoušené na sobě.

Někde jsem slyšela, že ke štíhlosti se člověk musí projíst a že když hubneš, neměla bys dostat hlad (myslím ten skutečný s kručením v břiše - ne ten psychický, což jsou vlastně jen chutě a nervy).

Pokud Ti malé porce nestačí, bašti třeba po dvou hodinách. Tělo si zvykne, že má stálý přísun a nebude si dělat zásoby na horší časy (na období hladu). Nechci Tě poučovat a i já se těmito radami ne vždy řídím,

ale vím, jak špatně psychicky působí, když se hubnutí zastaví, nebo to dokonce jde nahoru.

Píšu Ti to jen proto, že to znám a chci Tě podpořit, aby se Ti přibírání zastavilo a zase to postupně šlo dolů. Možná využij toho, co už tu zmiňovali ostatní oprstýnkovaní. Prý pomáhá jíst spíš tuhou stravu, která v žaludku déle vydrží a pocit hladu se nehlásí tak brzy. A neboj, doplnění Ti v tom určitě pomůže - proto jsi přece volila bandáž. Dá se to regulovat a je to napořád.

.