fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 30 srp 2025 09:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 čer 2007 14:00 

danielo, tak tam paní doktorce zavolej, a jestli nepotřebuješ třeba recept na léky ( psala mi meridii) tak se s ní domluv. Je opravdu zbytečné, pokud to má být předoperační tam jezdit, protože to nesmí být starší týdne. Mě ho dělali až ráno před, krev a moč a EKG a spirometrii dělali sestry a dr. šrámková, mě poslechla a chirurg ještě napsal předoperační zprávu, a už jsem mazala na pokoj. Dr. Owen je moc hodná a několikrát jsem ji volala , jednou i na mobil když jsem ji nemohla sehnat a byla příjemná.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 čer 2007 16:39 

Maries,já vím,že je pí.doktorka moc fajn,nemohla bys mi prosím písnout její číslo na mobil soukromou zprávičkou ?Díky.Meridie mi už dochází,měla jsem jí skoro jak spočítanou do operace.....Ale teď o ní projevil zájem i manža :lol: ,tak se spravedlivě rozdělíme.Já si taky myslím,že je zbytečný tam jezdit,sice už jsem si koupila jízdenku,ale co tam,že :roll: ?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 čer 2007 17:56 

prosím tě Danielo, přišla ti ta zpráva? Nějak mi to ukládá do nedoručených a nevím z tho zda je to poslaný nebo ne.Koukni a napiš kdyžtak ti to pošlu ještě jednou

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 čer 2007 18:33 

Tak jsem se dostala konečně pod tu stovku už nejsem trojciferná, ale dvojciferná mám 98kg takže celkem 30kg dole, JENŽE za jakou cenu v úterý ránojsem zkolabovala a odvezla mě záchranka do nemocnice s podezřením na mozkovou mrtvici. Naštěstí se to neprokázalo a ani jiná vyšetření nic neukázala lékaři se nakonec usnesli, že to bylo z nervů a špatné léky na tlak. Nějak se to na mě všechno sesypalo, tatínka jsme minulý týden dovezli domů po mrtvičce, mamince našli něco ve střevech a ještě všelijaké starosti, takže jak řekla dr. v nemocnici džbánek přetekl. Dnes mě pustili z nemocnice domů, ale není mi moc dobře.

Několik dnů jsem sem nenahlížela a vidím ty krásné pokroky GRATULUJU VŠEM :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D

Měřík jsem si ještě nestihla opravit :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Miluše 49let band 7/2006 128kg
7/2012 88kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 čer 2007 18:39 

Jejdanánky Miluško... copak nám to děláš, holka ?? :shock: :shock:
Pěkně mě ten Tvůj příspěvek vyděsil, jen co je pravda.
Jo jo - nervy - to znám dost dobře - taky jsem si prošla dost krušným obdobím a taky mě porazilo. Je ale třeba trochu vysadit, nabrat síly a jak jen to půjde, vzepřít se tomu.
Holka, opatruj se, šetři se a hlavně už nic takového nedělej!! :wink: Držím pěsti :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 čer 2007 18:59 

Miluško to je mi moc líto, co se ti přihodilo, jo nervy, to je věc, ty dokáží šílené věci s lidským tělem. Nedivím se , že tě to tělíčko zradilo a nezvládlo ten nápor. Naše tělo je opravdu jako hrneček, když do něho budeš pouze nalívat, tak přeteče. A to šílené vedro ještě k tomu, tak to vše ještě zhoršilo. Miluško, drž se a snaž se alespoň hodně spát, pokud ti to půjde :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 čer 2007 05:42 

Miluško myslíme na tebe a držíme Ti palečky. Holka vydrž!!!!

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 čer 2007 08:01 

Miluško,drž se!Myslím na tebe,ať to vše ustojíš!!! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 čer 2007 12:37 

Miluško taky moc přeju ať už je jen líp a líp a zdravíčko je to nejdůležitější tak se snaž hlavně odpočívat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 čer 2007 16:49 

Děkuji všem co jste mě podpořili moc mi to pomáhá, dnes mi moje dr. přidala nějaké antidepresiva tak je mi docela dobře dokonce jsem už umyla nádobí a brouzdám po zahradě koukám jak všechno kvete a to mi dodává sílu.
Na tu FLORU v srpnu bych se taky ráda k vám přidala . :) :) :)

Miluše 49let band 7/2006 128kg
7/2012 88kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 čer 2007 08:45 

Já teda nevím,ale metřík se mě opět hnul tím špatným směrem,vím proč,tak si můžu nadávat sama sobě,ale řeknu vám,to že jsem plná cítím až tak po 2 rohlíkách,vím,že bych neměla,ale sním je jako prd,no fakt už mě snad zachrání jen to doplnění.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 čer 2007 08:46 

:? :? :? :? :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 čer 2007 08:52 

Na druhou stranu-včera jsem zase byla v Takku,měli nějaké akce,tak jsem si koupila perfektní černý 3/4 kalhoty a dvě tílka,jedno černý a druhý modrý,no a hele,stráááášně mě to sluší v tom,to by jste nevěřili,ale to že jsem přibrala 1-2kg ,to je tak neskutečně znát na tom jak se cítím,to bych v životě nevěřila,asi to napíšu blbě,ale tento víkemd si ještě užiju a od pondělí bude zase tvrdý režim,kamenujte mě,a já nevím co,nebudu se přežírat,to ani náhodou,nechci si to nějak roztáhnout,ale ani se nehodlám omezovat,to až od pondělka,až mě paní doktor přiškrtí. :lol: :lol: :lol:
Doufám že ne pod krkem. :lol: :lol: :lol:

Nebo bych s tím asi měla začít hned?? Možná jo,aby to pak nebyl takovej šok,že jo???

Právě jsem posnídala misku müsli s mlékem,tak jsem hezky napapkaná a to se to slibuje dobře,horší,když je v bříšku prázdno,jdou sliby stranou,no uvidíme,jak se k tomu postavím,jestli čelem,nebo zády. :roll: :roll: :roll:

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 čer 2007 10:01 

Rendulo, já sice ještě nejsem po operaci, ale i tak platí, že v bříšku by prázdno nikdy být nemělo. To pak právě vede k tomu, že sníš víc, než jsi předem plánovala. :evil: Ne, nekárám Tě. :) Mám to bohužel vyzkoušené na sobě. :? Někde jsem slyšela, že ke štíhlosti se člověk musí projíst a že když hubneš, neměla bys dostat hlad (myslím ten skutečný s kručením v břiše - ne ten psychický, což jsou vlastně jen chutě a nervy). :!: Pokud Ti malé porce nestačí, bašti třeba po dvou hodinách. Tělo si zvykne, že má stálý přísun a nebude si dělat zásoby na horší časy (na období hladu). Nechci Tě poučovat a i já se těmito radami ne vždy řídím, :shock: ale vím, jak špatně psychicky působí, když se hubnutí zastaví, nebo to dokonce jde nahoru. :( Píšu Ti to jen proto, že to znám a chci Tě podpořit, aby se Ti přibírání zastavilo a zase to postupně šlo dolů. Možná využij toho, co už tu zmiňovali ostatní oprstýnkovaní. Prý pomáhá jíst spíš tuhou stravu, která v žaludku déle vydrží a pocit hladu se nehlásí tak brzy. A neboj, doplnění Ti v tom určitě pomůže - proto jsi přece volila bandáž. Dá se to regulovat a je to napořád. :wink: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 čer 2007 10:07 

Gábi,vím,že doplnění není jistota,ale určitě by mě to pomoct mělo,nebo aspoň si to-snad ne bláhově-myslím.

operace 19.2.2007

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina