Ahojte,pěkný den ....Včera jsem byla na poslední kontrole u Mudry na OB klinice,pak už jen předoper.vyš.a už to pojedee...

Sešli jsme se tam lidi různorodé...

,ale byli tam 2 ženy,se kterými jsem se dala do rozhovoru,a byli obě 2 měsíce po opce - jedna po bandáži a jedna po plikaci obě schudli o V průměru 14 kg. Tak jsem se ptala zda chodí sem na foorum a úplně jsem se lekla odpovědí....že jako proč,když to není nutné!!A že oni to nepotřebují a že ví všechno co mají atak.a že čas ztrávený na netu raději tráví jinak a lépe pro své hubnutí...
...tak jsem si po jejich odchodu oddychla a řekla jsem si,jak jsem strašně ráda,že jsem si toto forum a něm VÁS všechny našla,protože vím,že tady všeichni mohou získat spoustu cenných info,a právě že i takových co neví ani Ti naši Mudři,nebot to jsou zkušenosti právě nás bariatriků po opkách!!!! (já tedy zatím jen čekatelka..

)
.....a moc přeji všem aby si našli aspon krapet času a mohli hledat a číst v těchto tématech nebot ty ženy včera ani nějak moc nevěděli co se vlastně pod tou jejich operací skrývá...myslím tím jako,že .."no ta plikace je ehmm no něco jako takové stažení žaludku a bandáž no mám tam kroužek na celý život a budu se muset pořád jenom krotit ale hlavně když zhubnu!!" a na mou otázku zda-li to konzultovali s lékařkou co a jak s druhem operace,tak mi ta jedna p.řekla,že nebylo až tak zase moc co konzul.že obě moc dobře věděli co chtěj!! No tak to pardon všem,ale to mě fakticky nepřijde..a omlouvám se,že to sem takto píšu ale myslím si,že to je presně ta situace těch kteří si myslí,že ví vše řeknou to své rozhodnutí Mudrům,pak je rychlí termínek...ale pak se začíná tápat!!...
...tak koho to nezajímá tomu se omlouvám,a koho ano třeba v tom najde něco víc,než je tu napsáno...