Ahojky,všechny zdravím,sunifuni přeju úspěšný start

a neustálé posunování metříku,jinak k tomu jídelníčku,i ve Vítkovicích jsem dostala ukázkový jídelníček,k snídani je tam dokonce i pití 250 ml!!!a velikost dalších porcí,ufff,opravdu dost velká a při dodržování by se asi ten žaludek opět natáhl,takže je moc fajn,že se tady toho člověk tolik dozví...jinak snášení jídla je fakt asi individuální,jsem po opce 2 a půl měsíce,ještě jsem nezkoušela upe vše,luštěniny nebo zelí,nebo samo smažená jídla,ty jsem nemusela ani před tím,ale jinak mi zatím nic nedělá žádné potíže,třeba rýže, ostatní zelenina rajče,paprika,okurek,dokonce i cibuli a česnek můžu syrové.Je teda fakt,že jsem těch prvních 6 týdnů jedla jen mixovanou stravu,ani tu pitnou 14 kůru jsem nedržela ,doporučili nám v nemce,že už můžeme mixované a fakt to šlo,jen jsem si to vše striktně vážila a nepřekročila jsem 50 gramů na porci.Teď už porci zvětším na 60 - 70 gramů a jím jen do toho už několikrát popisovaného pocitu plnosti,nebo tlaku,nevím,jak to popsat přesně.Je a je úplně superní,že s tím kouskem želudku mi zmizela i ta nezřízená chuť na sladké a čokoládu,tu jsem ještě neměla,ani na kafčo nemám chuť,ale dám si za to sem tam kapůůůůčo,to si pochutnám.Tak,dnes se loučím,frčím do Ovy na můj první srazík a moc se těším!Přeji krásný víkend všem

23.květen termín abdo napotřetí - úspěšně za mnoooooou,jupí