Hezký nedělní večer,
Qwys, Annax Reiki bylo super, krásný zážitek, byla tam i BalbinkaTP a Lucie , co se už nechodí, učitelka mi říkala, že jsem v minulosti již několika zasvědceníma prošla a že jsem byla druid, no nevybavila jsem si hned toho s Astrixe a Obelixe, co mu na nose rostla houba

ale mám z toho super pocit, budu se snažit to dále rozvíjet a pokud to vyjde tak půjdu v červnu na II stupeň
Jinak mám drahouška doma, nakonec ho v sobotu jiný doktor poslal domů, že na jaterní testy si má zajet ambulantně, já byla na odchodu na kurzík, takže ho vyzvedl tchán, klíče jsem mu nechala schované na domluveném místě, připravila jsem mu čajít do termosky, suchary a přesnídávku.

K večeři jsem mu uvařila něco na způsob rizota z kuskusu se kuřecím masem ještě udělala kuřecí polévku do které jsem kromě zeleniny taky hodila kus kuskusu

má 14 dní dodržovat žlučníkovou dietu, tak jsem zkoukla nevhodné potraviny a budu vymejšlet co vařit

Holky co jste po operaci pěkně se hojte a ubývejte a čekatelky ať vám to rychle uběhne

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.