Dobré ráno,
Roman Kil gratuluji, kdyby to na podzim nedopadlo jak to dopadlo, tak jsem teď taky měla mimi, vy si tu babičkujete a já se zatím ještě nedočkala ani maminkování
Včera jsem s manželem byly v Ústí v kině na Okresním přeboru a bylo to super, manžílek se i pěkně hojí a moc doma nebebíčkuje, jen je na sebe až přehnaně opatrnej a furt své výsledky studuje na internetu, musím mu vařit žlučníkovou dietu, takže večeři a připravit oběd na druhej den, snídaně mu dělám stále, jen bych byla radši,kdyby mi sám řekl co by si dal a nemusela stále něco vymejšlet co uvařit
Betko doufám, že se prcek do soboty uzdraví a naše početná výprava ze severu se s Tvým hubeným Já uvidíme
Mattonko byteček budete mít určitě krásný, ale opatrně, aby jsi mimi předčasně navyhnala z domečku.
BalbinkaTP neboj na opku tě vezmou, jinak by Ti to doktorka nepovolila vůbec, nebo Ti nasadila antibiotika, kdyby to nebylo v poho

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.