Děkuji fffšem účastnicím zájezdu, že jsme nemocniční personál opět nezklamaly a čekárnu zaplnily veselým kvokáním / i když přiznám, že dnes jsem měla poprvé dojem, že reakce Míly na hlasitost kvokání byla už trochu přeci jen ostřejší a z úst mizel její stálý úsměv/ - asi bychom se měly zamyslet a vymyslet si pro debaty opravdu jinou kvokárnu.
Je mi líto, že jsem se v nemocničním báru nedočkala Bossinky a ostatních vyšetřených - ošetřených diagnoz.
Moc ráda jsem vás opět cecky viděla
BOSS - vypadáš úžasně, hubneš a přitom mládneš, vrásky v obličeji furt žádné - vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - jak ty to děláš babo
Bobulko - ty blondýnečko naše -
jsi neuvěřitelná - nechtěla jsem tě tam veřejně vychvalovat, abys frňákem nepodrápala strop - ale jsi poloviční a moooooooocinky ti to sekne. Ještě jeden výlet do Turnova a můžeš rovnou na manekýnská mola
Kdo mne málem připravil o řeč - to byla
VLADA - lidi, kdybste ji viděli - ta už se schová za proutek - je štíhlá a neskutečně jí to seklo!!!!!! Fakt kočka jak pes
Nedka - další diagnoza, která mne přinutila vyvalit moje bulvy. Viděla jsem ji těsně po operaci a dneska jsem ji málem nepoznala. Krásně na sobě zapracovala, klobouk dolů
Tož, aby se mi to rýmovalo - nejdříve Nedka, potom
Betka - další kočena, která skvěle odhazuje kostky sádla - moc jí to svědčí!
Nesmím zapomenout na
Bobulčinu maminku, která oproti minulé návštěvě /byla na první konzultaci a zaražená jak vidle v hnoji - s prominutím/ dnes sršela vtipem a optimismus z ní pršel. Kouzelná paní!
Qwyska, která neustále honila a rovnala své me-e v chlívkách mne opět moc bavila. Holka, moc ti to sluší - jen tak dál
Flower s její celou rodinkou nemohla dopočítat jestli dali dohromady dolů víc jak metrák - super, když se takhle bariatrici sejdou v rodině - jsem si říkala, že musejí pěkně ušetřit na jídle
Jsem ráda, že jsem poznala i nové diagnozy -
Jitku Klauzovou - ahooooooooooooooj a
moooooc sympatickou maminku - nick jsem bohužel skleroza zapomněla, s úžasnou holčičkou, které se zalíbil Vlady Pája a vehementně ho chtěla vecpat k sobě do kočárku
Děkuji
Bylo fajn vás vidět a zasmát se s Vámi