všem přeji krásný a pohodový večerJane-Jane děkuji za chvály na mou osobu moc mě to těší a těším se na tebe a na Krakonošovo

a mimochodem moc Ti to slušelo vždycky jsem takovou růžovou do vlasů chtěla

jsi krásná a svěží
Qwys teda holka ty si se do mě zamilovala???

já už se bojím někam chodit všude se na mě lepěj chlapy ,ale ženský se na mě ještě nenalíply

třeba časem chlapy stojí za to víš za co

Zuzanko tobě to taky krásně prospívá a sluší ti to
jinak všecky kočky co tam byli tak jim to moc slušelo a jsem ráda ,že jsem vás zase viděla a už se těším na srázek do TurnovaBossinko Pája říkal,že příště pojede taky se mnou za tetou ,aby dostal ty čokolízátka ten byl tak přeslazenej,že by si nevěřila jak prosil o suchej rohlík ,ale dali jsme na půl chlebíček v mlíčňáku a pak si dal housku
Nedko děkujem za dinosaury s mrňavým se dneska koupal Pája myslel ,že budou živý a budou chodit
Bobulko jsi báječná

a těším se až se střetnem u skleničky něčeho dobrého třeba zrovna na podzim v Krakonošově
obdivuju
Mílu a Hrubáčka ,že nás neposlal někam tý jo to byl babinec asi budou muset vždycky vyhradit nějakou místnost v nemocnici poblíž jeho ordinace kde by jsme to měli jako osobní čekárnu s rozhlasem a vždycky by se jen ozvalo kdo jde na řadu a nebo by to korigovala osobní sekretářka
Bossinka jůůůů
JINAK MOC DLOUHO JSEM TU NEBYLA NOVÁČCI MĚ NEZNAJÍ TAK JE VÍTÁM A PŘEJU JIM JEN TO ,ABY SE CÍTILI V NOVÉM TĚLE SKVĚLE TAK JAKO JÁ A KDO TAM JEŠTĚ NENÍ TAK TO POZNÁ

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík
DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE