Dobré ránko všem,
netrpělivě čekám na sms od
BalbinkyTP, předpokládám, že dnes jí už přesunou na normální pokoj a ozve se

S doktorama mám stejnou zkušenost , přijdete tam s hlavou v podpaží a hned hlava Vám upadla, protože jste obézní

naštěstí obvoďáka mám v pohodě a pokaždé, když k němu přijdu tak mě teď chválí a to i když už s váho stojím a jsem stále už né koule, ale polokoule

a když mi vypisuje papíry na předoperační tak všude píše, že jsem po tubu a kolik jsem zhubla , asi preventivně,aby na mě nějaký Mudr. neprudil

Jinak soused je zatím v klidu a je zalezlej , asi si hlídá dráty jestli do nestáčíme jeho proud do kbelíků
Annax přesně jak píšou holky, paní se ti mohla stejně ozvat jako ty jí, takže Ti nemá co vyčítat, takže si ze setkání vem to hezké a zkus to znova, a uvidíš. Jinak já jsem teď takhle vycukala tátu, tak 2-3 týdně jsem mu volala, on se neozval sám nikdy, ani emilem, tak jsem prostě nevolala, až se u sestry ptal co je se mnou, že nevolám, a pak sám řekl, že vlastně se může ozvat sám, no a světe div se v pátek zavolal

teda po 3 týdnech. S mamkou jsem v kontaktu skoro denně, ale on se neozve jak je rok dlouhý, naši jsou rozvedený a on se více stará o vyženěné taky už dospělé děti, tak proč bych se měla snažit já
Přeji všem krásný a hubenější den.

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.