Krásné nedělní ránko přeji VšemCo s načatým dnem?Včera jsem trávila věčný čas u žehličky 6hod.Pak převlékání postelí,a táákk pak procházka,která byla super

Jen ten můj manžel

Šel do práce a místo toho se ožral do němoty,pak přišel domů,udělal tu bordel a zase šel do hospody.Těch nadávek co jsem dostala,pak mi volal ať si pro něj příjdu a ejhle já přišla zrovna když psal milostnou sms jedné z barmanek,kterou znám,páč je to bývalá přítelkyně našeho společného kamaráda.Nechtěla jsem ho pustit domů,páč byl agresivní,ale jak začal kopat do dveří a hulákat na chodbě,raději jsem otevřela.No hrůza a ještě mu pak přišla sms od barmanky,no to by jste nevěřily co mi na to řekl,že jí psal kvůli tomu kamarádovi,aby je dal zase dohromady.......No jsem trubka či co????Si jako myslí,že mu budu věřit,když se mi nedávno přiznal k nevěře!!!!No mám dost.Ve středu nás čeká konečně rozvodový soud,tak snad bude klidný.Tedy doufám,stání o děti proběhlo úplně v pohodě.člověk by se pro záchranu manželství rozkrájel a co za to mám????Urážky,ponižování,sprosté nadávky a já mu chudáčkovy s prominutím skur....celý život!!!!To jsem to dopracovala,co???Už ať mám po opce a já můžu začít znovu dýchat a žít úplně od samého začátku.Když Nový život tak se vším všudy!!!!
Omlouvám se,za černou listinu,ale musela jsem upustit trochu páry,děkuji za pochopení.
Všem upisujícím velká gratulka,čekatelkám velkou trpělivost

[/url]ht-loss/wPWZtIx/28.2.2012-Začátek kolečka:Gastro,dietolog,psycholog-
úspěšně zvládnuto7.3.2012-Konec kolečka:Chirurg,anesteziolog-
úspěšně zvládnuto14.5.2012-Předoperační vyšetření-
úspěšně zvládnuto :0)))
28.5.2012-Opka-plikace na OBklinice-
úspěšně za mnou :0)))

V den opky 108kg
Hurá k lepším zítřkům a úspěšným úbytkům na váze :0)))