Krásný den, kočenky. Tak jsem se dnes vyspinkala bez rodiny, sama v paneláku a je mi fajn. Tedy alespoň teď ráno. Na té chatě mi to prostě nedá a co chvíli bych něco dělala, i když malého, třeba sázela kytičky, víc než jednu denně jsem ale stejně nedala. A když už nemůžu, tak se bezmocně koukám na to, co by potřebovalo udělat a jsem z toho nervózní. Prostě neumím vypnout a odpočívat. Taky mě vysilují chlapi už jenom tím, že jim musím na něco odpovídat. Tak trošku jsem zklamaná z péče mého miláčka, kterému mimo rýmičky nikdy nic nebylo, takže nechápe, že se jen povaluji a pospávám. Když jsem přijela z nemky, tak jsem se pustila do rizota, páč jsem měla chuť na pořádně silný kuřecí vývar. Poprosila jsem ho, zda by mi nakrájel cibuli a on:
"To jako proč, tobě se nechce z té cibule slzet, jo?"Tak mu tak zklamaně říkám, ať si stoupne, 20x se otočí okolo své osy a pak jde krájet tu cibuli. A to ještě zdaleka není ten pravý stav.Nebo se mě večer ptal, co budu dělat zítra, že je potřeba to a to.Atd, atd. Tak jsem včera odjela domů a je mi tu samotné fakt lépe.Večer jsem mu napsala, jak mě zklamal, že jsem od něj čekala větší pochopení a podporu.Je mi líto, že bez něj je mi tu líp.Ach jo, je to prostě jenom chlap.Někdy si připadám jak naivní holčička.Ale což, za pár dní budu fit, kilečka půjdou hezky dolů a pak mu ukáááážu

,ten bude valit bulvy
Teresičko, v Turnově ten pupík před opkou sestřičky čistí a vytírají dost nešetrným způsobem, tak jim to nedovol, jinak ti tu slabou,novou kůžičku poraní.Zejména pokud tam máš v něm takové ty faldíčky nebo sklady, nevím, jak to nazvat. Já ho mám naštěstí rovný, ale vedle sousedce lezly oči z důlků, jak se jí v něm hrabaly.