Teresicko je to operace, bojí se myslím úplně všichni, to je normální. Někdo má potřebu to rozebírat a někdo ne. Co jsem měla s břichem po císaři jsem neviděla dokud jsem se nepodívala do zrcadla ještě v nemocnici a málem to se mnou švihlo. Ne že bych nevydržela ten pohled na jizvu, ale ten pohled na to jak mám veliký břicho, oteklý veliký převis, byla jsem z toho v depce. Tak když víš, že podobný pohled nesnášíš, nechoď s holým pupíkem kolem zrcadla. Co se krve a ran týče, tak mi vadí cizí moje mi nějak nevadí. Včera si malá sedla na schody do patra tak, že se jí nad mou hlavou komíhaly nožičky no myslela jsem, že omdlím tak jsem se radši nedívala. Manžel mi říkal, že se jí nemůže nic stát ať neblbnu.
K tomu gastru. Taky jsem ho měla, na místě s hadicí v krku jsem zjistila, že nosem mi vůbec nejde dýchat, že mám tu dejchací dírku ucpanou, tak jsem dýchala pusou a mudr pak říkal, že to nevadilo. Měla jsem do krku sprej, sestra dobře mířila, takže to šlo a ... je to tak dva roky a už jsem na bližší pocity skoro na všechny zapomněla

kdybych na to ještě musela tak vím, že to dám.
Boubelko proč já četla pěkný záchodový den?

ještě jsem přemýšlela nad těma hranolkama. Holčičce gratuluju. Náš puberťák měl o víkendu dvě soutěže mladých hasičů, nevím jak dopadli, tvářil se spokojeně což je hlavní a nikdo mě tu doma neprudil, což je ještě lepší

Hm hm hm to tvoje crp se tváří jako že máš v těle zánět. Kdyby tě odmítli v nemce ber to tak, že tou opkou a následným prudkým snížením energie pro tělo kvůli minimálnímu jídlu může pořádně dostat na prdel imunita a taky že teda dostane. Tak kdyby to teda odsunuli, snaž se vylepšit se. Nezlobí tě třeba nějaký zoubek? Páteř, kloub, neozývá se něco? Doma používáme skoro na všechno citrovital z lékárny, je to olej z grepových jadýrek, na záněty na všechno, tak zkus tohle, mají to v kapkách nebo v kapslích, kapky jsou hořké, v džusíku se ale dají dobře vypít.