Bambulko i Bobulko,
ano, vyprazany syr - ale ja uz ho mela a nic mi nedelal (bramborak jsem teda jeste nemela, ten se chystam vbrzku zkusit

), jen kdyz jsem si ho dala vic, nez cca 60 gramu, tak mi bylo tezko jako trochu na dumping. Ale ted - proste jsem mela sucho v hube a zaludku a tak

Jinak mi nedela problemy nic, ale tohle jsem mela s bandazi, ze neexistovalo vzit si neco tuheho na uplne lacny, vodyprosty zaludek

a taky ted obava ze zubaka... ale jen mi trochu vrtla ustiplou plombu a mam prijit za rok, zuby mam dobre (prikladam to tomu, ze jsem celou pubertu az do dospelosti denne jela na zelenem caji neslazenem, ale nevim). Tak jupi!!!
Boubelko
per aspera ad astra, aneb cesta ke hvezdam byva holt nekdy trnita - to je ten duvod, nikoli ze na to nemas jit
Heliku
jak pise Bambulka, hlavne ze to jde dolu!! Ja jsem vypozorovala, ze mi to vetsinou jde dolu standardne s ubyvajicim mesicem... pak se to treba zastavi a pak uz nemam nervy se vazit

Ale ty taky urcite jdes hodne i na centimetry... Ja napriklad mela kalhoty, co ted nosim, narvane, sotva jsem je zapla - a nyni - sice mi samy nespadnou, ale pretahnu je zapnute dolu a ponekud mi lezou dolu - a uz jsem je prala, tak se vazne nevytahly, to ja se stahla, urcite to na vecech taky vidis

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA