lenkakva mohu se zeptat? ty tam dole pod metříkem píšeš, že jsi byla na plikaci v roce 2010, pak jsi na jaře 2011 měla 99,9 a na jaře 2012 114?
to jsi takto přibrala i po té plikaci?
a teď jde váha dolů jak?
RAMITEŠÁahoj, díky za uvítání, ty jsi po operaci pár dní, jak to zvládáš? nemáš hlad nebo chutě když vlastně nic nejíš? nejseš podrážděná z toho, že si nemůžeš dát co chceš?
já jím hlavně když jsem sama, když mám stres nebo mě něco rozhodí nebo rozčílí, takže nevím jak se budu uklidňovat, no asi sportem, protože mi uklidňování jídlem za zničený život nestojí

ale zajímalo by mě jak jste se k velké váze dopracovali Vy, zda jsme měli podobné problémy s přejídáním.
a
Mattoni koukám, že si těhulka, jak se to snáší s tím minimem jídla? má to malé dost živin? nebo berete všichni ještě nějaké vitamíny, když je nemáte z jídla?
Já otěhotnět nemohu, prý právě kvůli obezitě, jsme zařazeni do seznamu adoptivních rodičů a čekáme na telefon, takže tak nějak mám i obavy, že nebudu fit až to budu potřebovat, ach jo, sorry ale mám fakt hodně otázek

Břeclav -
24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná