Dellijá v těhu jím častěji, než co 3h a jím úplně vše, na co si vzpomenu... kombinace raději psát nebudu

ty jsou totiž nepochopitelné

ale jím jak ovoce, tak zeleninu, takže i vitamíny... jím opravdu vše a první trimestr jsem se cpala sladkým, pak jsem měla obavy z těhotenské cukrovky ale 2h po vypití glukozy jsem měla 2,8 takže jsem se vesele cpala dál... nejím kvanta sladkého ale prostě si ho dám, nebo slané a neřeším, že z toho přiberu... za celé těhu prozatím mám nahoře 5 kg a to jsem přibrala hned na začátku, od té doby mi váha stojí, ikdyž jím dost častěji...
Co se týká otěhotnění, s tím jsme bojovaly skoro 8 let, šla jsem na tuto operaci, po roce od operace jsem byla na laparoskopii průchodnosti vejcovodů, po 10 dnech

a po dalších 14 dnech jsem našla na testu // a hoooodně dlouho jsem tomu taky nemohla uvěřit. Už věřím, čekáme chlapečka, podle genetických testů zdráv a pěkně kope...

Šlo to najednou tak rychle, že za chvilku budu mít termín porodu
Jinak všem, co řeší nachlazení horních cest, angíny atd... já to řešila taky pár dní před operací, chytla jsem angínu, léčila Orofarem... a nastoupila na operaci... sice už jsem měla krk docela v pořádku (podle mě opravdu docela v pořádku) a podle krčařky ORL naprosto v pořádku, ale přivedla jsem si tím bohužel komplikace, podcenila jsem svůj stav a po operaci hezky trpěla...
viewtopic.php?f=19&t=1028tím nechci nikoho strašit ale spíš říct to, že ani běžný zánět v krku se nemá před operací podceňovat a raději operaci přesunout, pokud po opce nechcete trpět
Jani H vítej mezi námi