fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 črc 2025 19:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2006 18:23 

:idea: Koukám, že bandáž má i vedlejší účinky. Zjišťujeme, jací jsou skutečně lidi v našem okolí a koho můžem tedy bez opatrnosti nazývat stále přítelem. Tak, tak, kamarádů a kamarádek mám dost, ale skutečných přátel jen pár. :idea:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2006 18:23 

Marti,ale co si budeme namlouvat.Ta reakce lidí z našeho okolí tam chybí.Mě tedy jo.Už jen ,jak mi to řekla ta jedna...to bylo takový pozitivní nakopnutí...
Ale poté co jsem se rozhodla jít na bandáž,tak se snažím věnovat pozornost sama sobě.Myslím si,že po těch letech si to zasloužím.
Já to řekla-mámě,kamarádce,kolegyni z práce,přítel (tak trochu přítel :? ) a to je asi vše.Až na tu kolegyni (se neprojevila),tak mi taky ostatní fandí.Příště bych,ale jednala jinak... :cry:

Tak pa a držmě si pěsti!
L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2006 18:34 

Jeden kolega v práci mě pořád pošťuchuje kvůli váze, ale od něj to beru, dělá to mile a nechce mi nijak ublížit. Taky říká, ať si všichni posměváčci trhnou nohou, že komu se nelíbím, ať se na mě nekouká. Vždycky když si "rýpne" tak mu říkám, ať mě nezlobí, nebo mu zhubnu a nebude si mít z koho dělat srandu. :lol: A že po operaci stejně nebudu moct normálně jíst a něco shodim (neví, že jde o bandáž). A on na to, že až budu v pořádku, že si mě prý zase vykrmí. He, he ňáký prd. Má smůlu. Ale já vím, že on je jeden z těch lidiček, co mi budou fandit i když neví, že jsem šla zrovna na bandáž. Možná někdy v budoucnu mu to povím. Je dobře, že takový lidi jsou, mezi těma nepřejícíma, kterých je bohužel vždycky o něco víc. :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 14:49 

Ahojky L.,

naprosto s tebou souhlasím. Reakce okolí ne důležitá. Tady si můžeme vylít srdíčko, podpořit se, ale takový ten osobní kontakt s osobou, která nám v tomhle bude rozumět, a neodsoudí dřív než pochopí, proč jsme ochotné do toho jít, ten tady prostě není. Zajít s přítelem nebo přítelkyní na kafě a krom pokecání a o všem možném i nemožném probrat i tohle, to prostě není možné. Aspoň u mě ne. Možná je to ve mně, prostě jedna "kamarádka" v tomhle zklamala a s někým jiným už nemám ani chzť a ani odvahu to probírat. :cry: :roll: :oops: :cry: :roll: :oops: :cry: :roll: :oops: :cry: :roll: :cry: :roll: :oops: :cry: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 14:50 

Ahoj Mirčo, za takové kolegy jen děkovat. Ti jsou ti praví, kteří nám můžou aniž by o tom vě+děli hodně pomoct. Jen kdyby jich bylo víc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 18:27 

Ahoj Marti,mě ani tak nejde o tom s někým o tom mluvit.Já bych potřebovala slyšet tu pochvalu,že hubnu.
Co naděláme,nic!
Páček,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 18:37 

Chápu, ty potřebuješ chválit, já zatím nemám zaco, proto potřebuju mluvit. Ale výsledek je pplně stejnej. Prostě potřebujeme milý a všímavý lidičky. :oops: :oops: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 18:40 

No jo oni ostatní asi neradi vidi,že druhému se daří.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 20:00 

Marti, nevěš hlavu, objevíš skutečnou kamarádku a pochvala přijde z nečekané strany.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 20:37 

Díky Trix, snad máš pravdu. Jen aby ta pochvala vůběc měla být za co. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A co ty? Jak pokračuješ? 8) 8) 8) Držím ti palce, abys dokázala vše, co si přeješ. Není to lehké. :cry: :cry: :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 20:47 

Holky dneska měla jít na operaci timka. Tak snad jí to vyšlo a má konečně hotovo. Doufám, že se nám ppotom ozve. Snad by jí měli dělat i ten žlučník. Takže Timko, držíme palce. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006 20:54 

Ježiš musím zaťukat, že se daří zatím ty čtyři kilíčka měsíčně. Začala jsem chodit na obezitologii u sv.Anny. Mám motivaci, drží se mě třetí měsíc a snad se jen tak nepustí. Občas jsem s jídlem ulítla, tak jednou za dva týdny, ale pokračuju, nenadávám si, nenervuju se. Ale bez propocených triček to nejde. Musím cvičit. Dostala jsem se těsně pod hranici 3 stupně. A tu pochvalu jsem dostala od dr takovou, že příště se těším na další :) Zatím, i když mám letos už o 2-3 čísla menší oblečení (podle střihu) tak zareagovala pouze kamarádka, která mě neviděla asi čtyři roky a to jsem tehdy byla hubenější. Ale asi něco navíc je vidět, že by to odhodlání? Taky mě pustila netrpělivost. A jde to bez hladu, asi si žaludek zvykl. Nevím co je jinak, dietuju, hladuju a trápím se bezmála 30 let od svých 16 a najednou to jde?
V úterý jedu prvně za dietkou, jsem zvědavá, jestli bude spokojená s mým sešitem. Jím jak mi to chutná, snad ta skladba bude dobrá.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2006 10:10 

trixl, :shock: :o :shock: ,tedy, klobouk dolů. myslím, že my to víme nejlépe, jaké to je úsilí, :lol: blahopřeji :!: a drž se.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2006 11:14 

Ahojky, tak jsem před chvílí dostala morální facku od manžela, že je mi z toho úzko. Posledně už řekl, že s ním můžu počítat, a dnes, že si to rozmyslel a že nechce abych někam chodila, a jestli si myslím, že potřebuju zhubnout, tak ať přestanu jíst a začnu cvičit a ještě ať jdu do práce. Tam že mě tyhle blbosti přejdou. Bolí to, taky jste některá musela projít takovým nepochopením? Kamarádka stojí za prd, manžel za druhej. :cry: :cry: :cry: :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2006 11:31 

Ahoj Martino,
buď se s manželovým názorem smiř a poslechni ho. A nebo se na něj vykašli a najdi si manžela jiného, lepšího.
Ale to bude dost těžké, s velkou nadváhou ho pravděpodobně nenajdeš.
To je má tvrdá, ale pravdivá rada, kolegyně. :) :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina