Jitka Klauzová píše:
Ahoj děvčata,
o víkendu jsem sledovala pořad na Zone Reality - lékař v boji s tukem, je to pořad o bariatrických operacích a tam bylo řečeno, že každý pacient před operací drží jakousi mléčnou dietu, slyšely jste někdo něco takového? Nevíte o jakou dietu jde?

já se tak snažím zhubnout těch pár kil, ale čím víc se snažím, tím víc jsem jak utržená ze řetězu a brzo sežeru i krávu

Jitulenedrž teď už vůbec nic!!! zbytečně se budeš trápit a ve finále žrát jak prokopnutá a nepovede to k ničemu ...
Jen se připrva na to, že tak 4-5 týdnů před opkou by si měla začít držet "jaterní" dietu která ti pomůže jak odtučnit játra tak sundat požadovaných 5kg před operací ... teda u mě to tak aspoň fungovalo
V tý době budeš jen na zelenině jak syrové tak dušené, budeš jíst hodně ryby a libové maso a hodně mléčné výrobky ... všechny ovšem nízkotučné!
Nesmíš dát do pusy nic s obsahem sacharidů takže vše bez mouky, brambor rýže a podobně ... přílohy budou tabu ... nezahustíš si ani omajdu jíškou či klechtanem .... budeš se snažit jíst co 3 hodiny ... dáš si třeba grilovaný maso a k tomu se dobouchneš zeleninou nebo si uděláš kuřecí plátek, k tomu si umícháš tvaroh s pažitkou a opět zeleninu nebo vařený maso s dušenou zeleninou ..... hladem trpět nebudeš ..
chce to jen hodně nápaditosti a uvidíš, že ti bude chutnat a ještě ti půjde váha dolů
Na nějakou mléčnou dietu se vykašli ... nikam to stejně nepovede