Boubelka77: Když máš termín na 28.5. tak to je jasné, že ti nástup nesdělili. Nenervuj se, oni ti určitě řeknou nástup až v pátek. Nebo ti slíbili dřívější termín? Je to lepší, než zatím dopadla Onoika, to musely být nervy.
Jinak já mám obvoďáka úplně super. Vůbec mne nepřemlouval před opkou, naopak mi držel palce. Udělal mi předoperační a vyndání stehů, abych nemusela kvůli tomu do Prahy. Dnes jsem si byla pro výsledky na kontrolu na OB. A moc mne chválil a řekl, že jsem jeho první pacient s tímto druhem opky a že uvidí, jak to bude pokračovat a pak by ji doporučil potřebným pacientům. Cukr mám super, jen ten dlouhodobý je ještě těsně nad hranicí. Je 4 a já mám 4,2,zatím tedy beru ještě ráno, štítná žláza snížené léky a cholesterol+tuky v krvi super a už nemusím brát léky.
Co se týká mého okolí, tak si pár lidí všimlo, že hubnu. Já se klidně přiznávám, nemá se za co stydět. Rozbil mne brácha, který mne viděl, když jsem měla 124kg a teď/i když věděl opce/ si toho vůbec nevšiml. Hold CHLAP!!! Ale dnes jsem se musela smát, jedna drbna z baráku mne potkala u doktora a hned se mně zeptala, jestli nemám raka?

Té jsem se nepřiznala a řekla, že držím dietu. Ale nějak soucitně na mne koukala.

První návštěva na klinice 16.5.2011,váha 117.6, pak vyšetření nadledvinky. Přestala jsem na radu MUDr. Owen kouřit a do září přibrala na 124kg.
Opka/plikace/ 5.3.2012 na OB klinice- MUDr. Doležalová, těsně před opkou váha 116,9.
[/b] Žiji sama, ale mám 2 dospělé děti a 6 vnoučat