Anagel: Tak gratuluji k narozkám, ale hlavně jsi kanón s kily. Docentkou určitě budeš- asi je to 99,99kg? Po opce pojedeš jak drak, s tím jsem si jistá
Jeník:Já psala, že snad i po jiné opce. Asi jsem to četla právě u tebe.
[color=#FF0000]Ramiteša: Téma stoly.

Hlásím, že to docela jde, jen dost cítím záda mezi lopatkami a trochu svaly na nohách. V pondělí jdu znova
U nás to stojí 120 na těch 70 minut nebo 1000Kč a tj. 12 cvičení. Je tam 7 stolů, ten poslední relax, nejlepší. Z těch 6-ti jsem zvládla 4 celých 10 minut. Ale ten na shyby/fyzička/ a zádové svaly a krční páteř/bolest/ jen 5 minut. Dcera mi říkala, že pro ni by to nebylo/je trénovaná a chodí na něco jiného/, ale pro mne úplný zázrak. Tak do prázdnin určitě chodit budu. Jinak ty teď cvičit určitě nesmíš, já mohla po plikaci až po kontrole /za měsíc/. Možná jen lehké protahování. Tak držím palce, ať ti kašovitá rychle uteče.

První návštěva na klinice 16.5.2011,váha 117.6, pak vyšetření nadledvinky. Přestala jsem na radu MUDr. Owen kouřit a do září přibrala na 124kg.
Opka/plikace/ 5.3.2012 na OB klinice- MUDr. Doležalová, těsně před opkou váha 116,9.
[/b] Žiji sama, ale mám 2 dospělé děti a 6 vnoučat