Pavli,
já nemám bypass, ale vzhledem tomu, že na něj následující týden jdu, tak jsem si nějaké informace posbírala předem a můžu se podělit... a k tomu co píšeš jsem pochopila, že minimálně první týden po příchodu z nemocnice musím mít zajištěné hlídání protože člověk je unavený a spavý.
Kamarádka mi psala že s tou únavou je to tak, že na tebe padne náhle a máš pocit jako když vypneš robota......to by odpovídalo tomu, že už neujdeš domů - prostě jak popisuješ. Jasný, z toho pidimála utáhnout chod těla je opravdu náročné a než se s bypassem sžiješ a budeš moct jíst normálněji než teď (tekutou, po té kašovitou).
Holky ti chtěly říct, že je to hlavně o tom jak se ty cítíš... každé tělo reaguje jinak.
Nejlepší by bylo, kdyby ti to napsaly přímo holky co mají bypass za sebou, ale myslím, že když se hned ufrcneš a hodíš nás všechny do "domova důchodců" tak jím asi vezmeš chuť ti poradit... ,-)
Tady to fórum má opravdu svoje a po registraci se nováčci představí, snaží si vyhledat co potřebují a přitom se zorientují

A když odpověď nenajdou ptají se... Nikdo nemá zapotřebí se tu na tebe vytahovat, ale musíš být trošku trpělivá... a né se hned ufrknout a hodit nás do důchodu ,-)