Jindři, Verco, Grejsi, Scalla, Bossice, BalbinkoTP, Fiono, Mono, Ramiteša, Mattoni, Grejsi, Annax, Betko, Pavli666, Lauri, Mochomurko, Suniffuni, Reliska,….
DĚKUJI MOC ZA PODPORU, jste fakt úžasní!!!!!!My jsme měli dnes z Brna skoro nekonečnou cestu do Turnova, protože nás dost zdrželo odklízení havárky a pak jsme díky mé skvělé navigaci 2x blbě odbočili ze správného směru v Praze a zcestovali tak kus Prahy

než jsme se dostali zase na správný směr. Po druhém špatném odbočení, to už vypadalo dost nahnutě, že mě manžel snad z toho auta už vyhodí ,-)
No dojeli jsme v pořádku

ale trefili jsme se časově do polední pauzy, tak jsme aspoň měli příležitost trošku pokecat s Pavlou (Pavlína666) a jejím mužským, které jsme tu potkali. Je to fajn ženská.
Můj manžel se sice na oko netvářil, ale byl pěkně na měkko když mě tu musel zanechat.

No a já taky samozřejmě… naštěstí se do toho začly trousit sestřičky s formulářema,…s klystýrem…
Připadám si tu jak v prvotřídním hotelu, jak jsou sestřičky milé

Jen ta naše sestřička Renča mi tu chybí

Renatko, na tebe jsem se moc těšila… ale hlavně se brzy zotav

Telefon mám teplý od ucha a smskování ,-) abych poinformovala, že zítra 8:15 jdu na sál
Ale už jsem unavená, že bych asi zabrala i bez pilulky

Bude to asi divné, ale já se holky na ten zítřek těším

…asi jsem si tu nakapala moc antistresových kapek do aromalampy ,-)
Opravdu všem vám moc děkuji za úžasnou podporu a jestli se za mnou stavíte jak pojedete na srazík tak budu ráda snad budu aspoň trošku už fitovní ,-)
ONOIKA vidím to tak, že si zítra trošku intenzivněji pospíme na sále a pak se probudíme a budeme mít ten život prostě hezčí!!!!

Moc ti to také přeji

Relisko, mrzí mě to, že ti to nedopadlo, ale prosím nevzdávej to, zkus to překročit a jít dál… děkuji za net, jak se potkáme na srazíku, tak tě zvu na panáka ,-)