Any
Já už jsem to tady psala, ale pro Tebe ještě jednou
Loni se mi bohužel poněkud zhroutil život.. manželovi diagnostikovali maniodepresivní psychozu - to, že přišli na to, co to je, že to psychická enmoc, není ani tak to zásadní, jak to, že byl rok bez práce, podporu bral jen pět měsíců a ještě velmi bídnou, ale hlavně nasekal hromady dluhů, protože se prostě nemohl ovládat, co se týká protelefovonovaných účtů v řádech mnoha tisíců měsíčně,apod.. ten kdo tuhle nemoc zná, tak ví... Takže to na mně mělo takový dopad, že jsem dřela jak magor, abych nás uživila, samozřejmě skoro nespala, pořád se nervovala a stesy zajídala sladkým... a když si během dne člověk dá třeba 4x kofilu, byť je to v povoleném váhovém limitu, tak váha prostě zákonitě jde nahoru.. Naštěstí se po mnoha měsících na psychofarmakách podařilo manžela zklidnit a našel si i práci, takže od 10.4. už zase jedu v systému malého množství normálních potravin v časovém romězí tří hodin...
Myslím si, že jsem extra případ, protože takové věci se prostě asi normálně lidem nestávají, tak se ničeho neboj.. Pokud do sebe měsíce nebudeš tlačit několik čokolád denně, tak neselžeš..

40 let
OB klinika 9.9.2010 plikace
jaro 2011 váha 99,9kg, jaro 2012 váha 114kg - částečně rozmotaná plikace ´
UVN Praha 11.10.2012 tubulizace (sleeve resekce)