Dobré ránko vám všetkým prajem. Dnes to vyzerá na krásny, slniečkový deň, tak sa teším na záhradu, niečo by som v nej rada doupravila.
Any, ty sama si musíš prečítať, čo všetko ti tá, ktorá operácia ponúka, čo všetko pri samotnej operácii hrozí. Musíš vedieť, čo chceš, potom ti to bude jasné. O plikácii sme sa s doktorom bavili na konzultácii, tak vratná je maximálne 2 mesiace od operácie, čo sa bude diať so zrolovanou časťou, to žiaden doktor netuší, je to mladý tip operácie, sami doktori sa na nej ešte len učia. Tubu je menej invazívna, ako bypas, sú s ňou rýchlejšie úbytky, hubne sa 1rok po opke. Bypas má dvojité istenie, chudne sa s ním dva roky po opke, ale je aj najviac riskantný. Ja som doňho šla, lebo mi bol tak nejako najsympatickejší, hlavne pre to svoje dvojité istenie a hovorila som si, že keď už mám ísť na operáciu, ísť do narkózy, tak už nech to je poriadne. A neľutujem.

Takže si to musíš sama všetko naštudovať a rozmyslieť. Lebo netušíš, čo s tebou urobí operácia aj po psychickej stránke, aby si si nenašla dovod pre nespokojnosť, musíš byť s operáciou úplne stotožnená. Preto od nikoho nechci, aby ti poradil.
Scalla, tak takto ste ma s Monou pomluvili, hej?

Vám to, dievčatá tiež neskutočne sluší. Ty si omládla, si taká šmrcovná a Mona je jednoducho brnenská kráska.